ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ντουγκαρί: "Ο Μήτρογλου κάνει κοντρόλ με το γόνατο"

Ντουγκαρί: "Ο Μήτρογλου κάνει κοντρόλ με το γόνατο"
Μαρσέιγ

Κάποτε ο Κριστόφ Ντουγκαρί αποθέωνε τον Κώστα Μήτρογλου και υποστήριζε ότι είναι κράμα Μπραντάο και Ραβανέλι. Τώρα του ασκεί δριμύτατη κριτική και τον κατηγορεί ότι κάνει κοντρόλ με το γόνατο.

Δριμύτατη κριτική στον 29χρονο Έλληνα διεθνή επιθετικό της Μαρσέιγ, Κώστα Μήτρογλου, άσκησε ο παλαίμαχος επιθετικός της ομάδας της Μασσαλίας και νυν σχολιαστής στο γαλλικό ραδιόφωνο, "RMC".

Ο Κριστόφ Ντουγκαρί, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα των "Phocéens" από το 1992 έως το 1994 υποστήριξε ότι ο Μήτρογλου (δύο γκολ σε επτά συμμετοχές σε Ligue 1 και Europa League) δεν έχει ταχύτητα, κάνει κοντρόλ με το γόνατο και τόνισε ότι δεν μπορεί να φανταστεί πώς πέτυχε τόσα γκολ στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Μπενφίκα.

Ντουγκαρί: "Ο Μήτρογλου κάνει κοντρόλ με το γόνατο"

Ο Κριστόφ Ντουγκαρί στη νέα του καριέρα, ως σχολιαστής στο RMC

"Δεν είναι δυνατόν αυτό που συμβαίνει με τον Μήτρογλου. Βλέπω τα στατιστικά κι αναρωτιέμαι πώς αυτό το παιδί μπόρεσε κι έβαλε 15 ή 20 γκολ, ακόμη και στην Πορτογαλία. Δεν ζητά την μπάλα, οι μεταβιβάσεις του είναι καταστροφικές, κοντρολάρει την μπάλα με το γόνατο. Είναι καταστροφικός. Δεν έχει ταχύτητα, πώς μπορεί ο Μήτρογλου να παίρνει τη θέση του Ζερμέν; Είναι απίστευτο, αδύνατο", υποστήριξε ο Κριστόφ Ντουγκαρί.

Βέβαια, όταν η Μαρσέιγ απέκτησε τον Κώστα Μήτρογλου από την Μπενφίκα, ο Ντουγκαρί δεν είχε χάσει την ευκαιρία να πλέξει το εγκώμιο του Έλληνα επιθετικού.

"Είδα τα video του Μήτρογλου και σκέφτηκα ότι είναι κράμα Μπραντάο και Ραβανέλι. Χρησιμοποιεί εξαιρετικά το κορμί του. Δεν έχει τόση φινέτσα στην τεχνική, αλλά είναι παίκτης περιοχής", είχε υποστηρίξει τη δεύτερη ημέρα του Σεπτέμβρη (2/9). Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που ο Ντουγκαρί ασκεί κριτική στον Έλληνα φορ.

Την τελευταία ημέρα του Οκτώβρη (31/10), υποστήριξε ότι "εάν ο Βαλέρ Ζερμέν μείνει στον πάγκο και ο Μήτρογλου είναι βασικός, θα επιστρέψω το μικρόφωνο και δεν θα μιλήσω ξανά για μπάλα στη ζωή μου".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ