ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ντεμπούτο με νίκη για Ταμπάκη στην Αμερική

Ντεμπούτο με νίκη για Ταμπάκη στην Αμερική

Με γκολ στις καθυστερήσεις η Charleston, ομάδα που αγωνίζεται ο Αλέξανδρος Ταμπάκης, επικράτησε με 1-0 της FC Cincinnati στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της 3ης κατηγορίας στην Αμερική. Ντεμπούτο με το δεξί για τον Έλληνα γκολκίπερ που κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα της 3ης κατηγορίας στην Αμερική η Charleston επικρατώντας με 1-0 της FC Cincinnati.

Η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Αλέξανδρος Ταμπάκης ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 94' της αναμέτρησης με τον Γουίλιαμς.

Ο Έλληνας γκολκίπερ αγωνίστηκε ως βασικός σε όλη την αναμέτρηση και είχε πολύ καλή παρουσία κρατώντας ανέπαφη την εστία του πραγματοποιώντας μάλιστα και τρεις σωτήριες επεμβάσεις σύμφωνα με όσα γράφουν τα ρεπορτάζ των Αμερικάνων και έδειξε για μια ακόμη φορά ότι μπορεί να αντεπεξέλθει κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ότι το ματς καθυστέρησε να ξεκινήσει πενήντα λεπτά λόγω καταιγίδας που είχε πλήξει την περιοχή και πως το παιχνίδι παρακολούθησαν περισσότεροι από 5.000 θεατές.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ