ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ντεμπούτο για Χριστόπουλο στην Κύπρο

ΑΕΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΕΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ICON

Το ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη Λεμεσού θα κάνει το Σάββατο το βράδυ ο Γιάννης Χριστόπουλος με την μοίρα να τον φέρνει αντιμέτωπο με την ΑΕΚ Λάρνακας με την οποία είχε έρθει κοντά σε συμφωνία το 2013.

Πανέτοιμος για το ντεμπούτο του για πρώτη φορά σε πάγκο Κυπριακής ομάδας είναι ο Γιάννης Χριστόπουλος ο οποίος έχει αναλάβει εδώ και δέκα μέρες τον Άρη Λεμεσού.

Ο νεαρός Έλληνας τεχνικός ο οποίος για δεύτερη φορά βγαίνει εκτός Ελλάδας θα καθίσει για πρώτη φορά το Σάββατο (14/10) το βράδυ στον πάγκο της νέας του ομάδας κόντρα στην πολύ δυνατή φέτος ΑΕΚ Λάρνακας που βρίσκεται στην δεύτερη θέση μετά από έξι αγωνιστικές.

Μάλιστα η μοίρα τα έφερε έτσι για τον Χριστόπουλο ο οποίος στο ντεμπούτο του στην Κύπρο θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα που του είχε κάνει πρόταση το καλοκαίρι του 2013 όταν είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τότε η Ταβρίγια από την Ουκρανία και η ΑΕΚ Λάρνακας από την Κύπρο είχαν κάνει επίσημη πρόταση στον Έλληνα τεχνικό ο οποίος είχε αρκετές συνομιλίες με τους Κύπριους αλλά τελικά τότε είχε προτιμήσει την πρόκληση της Ουκρανίας. Και η ΑΕΚ είχε πάει στην λύση του Ελευθερόπουλου.

Ο Χριστόπουλος ανέλαβε την Τετάρτη (4/10) τη νέα του ομάδα και έκανε μια μίνι προετοιμασία στην Ρουμανία με δυο φιλικά παιχνίδια κόντρα σε Κλουζ και Ντινάμο Βουκουρεστίου τα οποία ήταν ήδη προγραμματισμένα. Βέβαια δεν είχε το χρόνο για αρκετές προπονήσεις και ακόμα δεν έχει προλάβει να περάσει τη φιλοσοφία του στη νέα του ομάδα.

Να σημειώσουμε επίσης ότι στον Άρη Λεμεσού έχει και έναν κοινό γνώριμο από την περσινή σεζόν και τη θητεία του στον Λεβαδειακό καθώς από το καλοκαίρι παίκτης της ομάδας της Κύπρου είναι ο Θανάσης Μουλόπουλος.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ