ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ντεμπούτο για Σαμαρά με Rayo OKC

Ντεμπούτο για Σαμαρά με Rayo OKC

O Γιώργος Σαμαράς έκανε το ντεμπούτο του με τη Rayo OKC, στην ισόπαλη χωρίς γκολ αναμέτρηση με την Edmonton για την πρεμιέρα του NASL. Βασικοί οι Μπόατενγκ και Ντάνι Φερνάντες. (VIDEO)

Ήταν 78ο λεπτό της αναμέτρησης στην Οκλαχόμα, ανάμεσα στη Rayo OKC και την Edmonton (0-0), όταν ο 31χρονος Έλληνας επιθετικός, Γιώργος Σαμαράς, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Φίντλεϊ, κι έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα που ιδρύθηκε στις ΗΠΑ, από τα σπλάχνα της ισπανικής, Ράγιο Βαγιεκάνο.

Η αναμέτρηση ήταν για την πρεμιέρα του NASL (μάλιστα συνέπεσε και με το ντεμπούτο της Rayo OKC σε επαγγελματικό πρωτάθλημα, καθώς ιδρύθηκε το 2015) και σε αυτή ξεκίνησαν στην αρχική ενδεκάδα, ο 32χρονος Γκανέζος πρώην μέσος των Καλαμάτας, Παναθηναϊκού κι ΟΦΗ, Ντέρεκ Μπόατενγκ, και ο 32χρονος Πορτογάλος πρώην γκολκίπερ των ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Παναθηναϊκού, Πανσερραϊκού, ΟΦΗ και Πανθρακικού, Ντανιέλ Φερνάντες.

Ο Γιώργος Σαμαράς επέστρεψε στα γήπεδα μετά από σχεδόν ένα χρόνο, καθώς τελευταία του συμμετοχή ήταν με την Αλ-Χιλάλ, στη νίκη με 3-0 επί της Αλ-Φατέχ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ