ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ντεμπούτο για Καπίνο με τη Μάιντς

Ντεμπούτο για Καπίνο με τη Μάιντς

Ο Στέφανος Καπίνο πραγματοποίησε το Σάββατο το απόγευμα την πρώτη του συμμετοχή με τη Μάιντς στην ήττα από την Χέρτα με 2-0 με τον Έλληνα γκολκίπερ να καλύπτει την θέση του Κάριους που αποβλήθηκε.

Έπρεπε να περάσουν οκτώ μήνες από την ημέρα που υπέγραψε στη Μάιντς για να κάνει το ντεμπούτο του με τον Γερμανικό σύλλογο ο Στέφανος Καπίνο. Και αυτό γιατί η ομάδα του αποκλείστηκε νωρίς από το Europa League και το Κύπελλο Γερμανίας και είχε μείνει μόνη το πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας διεθνής πορτιέρο αγωνίστηκε για πρώτη φορά το Σάββατο το απόγευμα στην ήττα από την Χέρτα με 2-0 και αυτό γιατί ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας του αποβλήθηκε στο 32' με απευθείας κόκκινη κάρτα καθώς υπέπεσε σε πέναλτι.

Ο Καπίνο πήρε την θέση του Κλέμενς αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το πέναλτι και η Μάιντς δέχτηκε το πρώτο της γκολ στο 35' ενώ λίγο πριν φύγει το πρώτο μέρος στο 42' έγινε το 2-0 για την Χέρτα.

Το ντεμπούτο του 21χρονου γκολκίπερ με την Μάιντς θυμίζει κάτι από το αντίστοιχο ντεμπούτο του στον Παναθηναϊκό στις 17 Σεπτέμβρη 2011 καθώς και τότε σε ηλικία μόλις 17 ετών είχε αγωνιστεί στο ματς Ατρόμητος-Παναθηναϊκός λόγω της αποβολής του Καρνέζη στο 4' της αναμέτρησης.

Ο Καπίνο αναμένεται να αγωνιστεί ως βασικός στο επόμενο ματς κόντρα στην Ντόρτμουντ την Παρασκευή 13/2 καθώς ο Κάριους θα είναι τιμωρημένος.

MAINZ, GERMANY - FEBRUARY 07:  Referee Deniz Aytekin shows the red card to goalkeeper Loris Karius of Mainz during the Bundesliga match between 1. FSV Mainz 05 and Hertha BSC at Coface Arena on February 7, 2015 in Mainz, Germany.  (Photo by Simon Hofmann/Bongarts/Getty Images)
MAINZ, GERMANY - FEBRUARY 07: Referee Deniz Aytekin shows the red card to goalkeeper Loris Karius of Mainz during the Bundesliga match between 1. FSV Mainz 05 and Hertha BSC at Coface Arena on February 7, 2015 in Mainz, Germany. (Photo by Simon Hofmann/Bongarts/Getty Images) BONGARTS/GETTY IMAGES
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ