ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Νοκ άουτ από το ντέρμπι με την Παρί Σεν-Ζερμέν ο Μήτρογλου

Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ο Κώστας Μήτρογλου παραμένει στα "πιτς" λόγω προβλήματος στον μηρό, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από το αυριανό (25/2, 22:00) ντέρμπι της Μαρσέιγ με την Παρί Σεν-Ζερμέν.

Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες ο Κώστας Μήτρογλου στον μηρό δεν έχει ξεπεραστεί, με αποτέλεσμα ο διεθνής στράικερ να παραμένει στα "πιτς". Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε το ιατρικό επιτελείο της Μαρσέιγ, η κατάστασή του δεν παρουσίασε εντυπωσιακή βελτίωση, με αποτέλεσμα να επικυρωθεί η απουσία του από το αυριανό ντέρμπι με την Παρί Σεν-Ζερμέν (25/2, 22:00) για την 27η αγωνιστική της Ligue 1.

Ο Ρούντι Γκαρθία επιβεβαίωσε την απουσία του την παραμονή της αναμέτρησης, όπως επίσης κι αυτή του Στιβ Μανταντά. Ο πορτιέρε των "Phocéens" δεν έχει ξεπεράσει κι αυτός τον τραυματισμό του, γεγονός που επίσης τον κράτησε εκτός της αποστολής για τη μονομαχία με την ομάδα του Ουνάι Έμερι.

Στο Παρίσι, η Μαρσέιγ θα κυνηγήσει μια μικρή υπέρβαση που θα την επαναφέρει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, εκεί όπου βρίσκεται η Μονακό (57 έναντι 55 βαθμών, με ένα παιχνίδι περισσότερο).

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ