ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Νέο συμβόλαιο με τη Ρόμα ο Μανωλάς!

Romas Kostas Manolas wears the team jersey bearing a Chinese writing which reads: "The golden Monkey brings happiness and fortune " to greet the upcoming Chinese New Year , during a Serie A soccer match between Roma and Sampdoria at Rome's Olympic stadium, Sunday, Feb. 7, 2016.  The Lunar New Year which falls on Feb. 8 this year marks the Year of the Monkey in the Chinese calendar. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Μανωλάς (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Ο Κώστας Μανωλάς υπογράφει νέο συμβόλαιό με τη Ρόμα, αφού σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας. Ποιες θα είναι οι απολαβές του και η ρήτρα που θα μπει.

Μπορεί το καλοκαίρι να βρέθηκε μια ανάσα από το να αποτελέσει παρελθόν από τη Ρόμα για λογαριασμό της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, εντούτοις παρέμεινε στις τάξεις των "τζαλορόσι". Μάλιστα, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο Έλληνας αμυντικός ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του για να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 26χρονος σέντερ μπακ, το όνομα του οποίου ακούστηκε για πολλά μεγάλα κλαμπ εντός και εκτός Ιταλίας, μένει στην Αιώνια Πόλη, αφού πείστηκε να παραμείνει. Φυσικά, θα δει τις αποδοχές του να εκτοξεύονται, αφού με την αύξηση που θα πάρει και τα μπόνους, θα φτάσει κοντά στα 3.500.000 ευρώ ετησίως από τα 1.800.000 ευρώ που λαμβάνει τώρα.

Επίσης, θα μπει ρήτρα της τάξεως των 37.000.000 ευρώ για τις ομάδες εκτός Ιταλίας που θελήσουν να τον αγοράσουν από τη Ρόμα.

AP Photo/Alessandra Tarantino

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ