ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Νέα "ασπίδα" Γκαρθία σε Μήτρογλου

Νέα "ασπίδα" Γκαρθία σε Μήτρογλου

Ο τεχνικός της Μαρσέιγ, Ρούντι Γκαρθία, προστάτεψε δημοσίως ακόμη μια φορά τον Κώστα Μήτρογλου και ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του από τους "Phocéens".

O Κώστας Μήτρογλου επέστρεψε στα γκολ με τη φανέλα της Μαρσέιγ ύστερα από 89 ημέρες - στην εντός έδρας νίκη (6-3) επί της Μες - καθώς πέρασε ως αλλαγή στο 69' και έξι λεπτά αργότερα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 6-1 της ομάδας του.

Μπορεί ο 29χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός να έδωσε την "απάντηση" στην αμφισβήτηση που δέχεται πανταχόθεν στη Μασσαλία ( ακόμη και ο Μπενζαμέν Μεντί το πανηγύρισε), αλλά έχει ως σύμμαχο και τον τεχνικό του.

Ο Ρούντι Γκαρθία σε ερώτηση που δέχθηκε για τον Μήτρογλου από Γάλλους δημοσιογράφους ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του.

"Είμαστε μια ομάδα και δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του. Γιατί εάν τα πηγαίνουμε καλά, είναι με όλα τα παιδιά. Έχω ανάγκη όλα τα παιδιά", υποστήριξε ο Ρούντι Γκαρθία.

Υπενθυμίζεται ότι και ο συμπαίκτης του Μήτρογλου, Ντιμιτρί Παγέτ, έπλεξε το εγκώμιο του Έλληνα επιθετικού με δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ