ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ναϊνγκολάν σε Μανωλά: "Ο Μέσι σού έχει κάνει τρεις ποδιές"

Barcelona's Lionel Messi, right, and Roma's Kostantinos Manolas challenge for the ball during the Group E Champions League soccer match between Barcelona and Roma at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday Nov. 24, 2015. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi, right, and Roma's Kostantinos Manolas challenge for the ball during the Group E Champions League soccer match between Barcelona and Roma at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday Nov. 24, 2015. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ρατζά Ναϊνγκολάν παρενέβη σε ζωντανή τηλεοπτική συνέντευξη του Κώστα Μανωλά για να κάνει πλάκα με τον Λιονέλ Μέσι στον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό ενόψει της μάχης της Ρόμα με την Μπαρτσελόνα.

Η Ρόμα θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, έτσι όπως προέκυψε από την κλήρωση της Παρασκευής (16/3), στο πλαίσιο των προημιτελικών του Champions League.

Το ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο, "Sky Sports", απευθύνθηκε στον Κώστα Μανωλά για να σχολιάσει τις επικείμενες αναμετρήσεις των "τζαλορόσι" με τους "μπλαουγκράνα".

Την ώρα που ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός βρισκόταν σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, ο συμπαίκτης του Ρατζά Ναϊνγκολάν, πετάχτηκε από το παράθυρο και του είπε:

"Ο Μέσι σού έχει κάνει τρεις ποδιές", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βέλγος μέσος με σκοπό να "πειράξει" τον συμπαίκτη του στην ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας.

Ο Κώστας Μανωλάς απάντησε στο σχόλιο του Ναϊνγκολάν (έτσι όπως του μεταφέρθηκε από το δημοσιογράφο) υποστήριξε ότι η Ρόμα δεν έχει να φοβηθεί κανέναν παίκτη της Μπαρτσελόνα και τόνισε ότι είναι σημαντικό να μην πάει σε αυτές τις αναμετρήσεις με ψυχολογία ηττημένου.

"Εντάξει, ο Μέσι μπορεί να κάνει στον οποιονδήποτε ποδιές. Δεν πρέπει να φοβηθούμε κανέναν, παίζουμε έντεκα εναντίον έντεκα και θα πάμε εκεί για να παλέψουμε. Δεν θα πάμε, ήδη, ηττημένοι. Την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο ματς, είδαμε ότι η Κροτόνε νίκησε τη Σαμπντόρια, είναι καλή ομάδα, παλεύει για κάθε μπαλιά. Εάν πάμε εκεί με μειωμένη συγκέντρωση, μπορεί έχουμε δράμα. Πρέπει να πάμε εκεί, μόνο, για να νικήσουμε", υποστήριξε ο Κώστας Μανωλάς.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ