ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

MVP της αγωνιστικής και στην καλύτερη 11άδα ο Παπασταθόπουλος

Borussia Dortmund's Sokratis Papastathopoulos poses for a portrait for the Bundesliga season 2015/16 Wednesday, July 15, 2015 in Dortmund, western Germany. (AP Photo/Bernd Lauter)
Borussia Dortmund's Sokratis Papastathopoulos poses for a portrait for the Bundesliga season 2015/16 Wednesday, July 15, 2015 in Dortmund, western Germany. (AP Photo/Bernd Lauter) AP

Τον τίτλο του MVP απολαμβάνει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο Ελληνας διεθνής στόπερ της Ντόρτμουντ αναδείχτηκε ως ο κορυφαίος της 29ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα, ενώ βρίσκεται φυσικά και στην καλύτερη 11άδα.

Πέτυχε το καλύτερο γκολ της καριέρας του και συνέβαλε τα μέγιστα στο 3-1 της Μπορούσια Ντόρτμουντ απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε μια πληθωρική και μεστή εμφάνιση απέναντι στους "Αετούς", ξεχώρισε για τα καλά και γι' αυτό άλλωστε πήρε τον τίτλο του MVP της 29ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα.

Μάλιστα, έγινε ο πρώτος κεντρικός αμυντικός φέτος στη Γερμανία που αναδεικνύεται κορυφαίος σε μια αγωνιστική στο γερμανικό πρωτάθλημα και το έκανε με τρόπο εμφατικό. Στην ψηφοφορία συγκέντρωσε 48%, με τον Κρούζε να έρχεται δεύτερος με 26%. Παράλληλα, ο Έλληνας διεθνής αμυντικός μπήκε απολύτως φυσιολογικά και στην καλύτερη 11αδα της αγωνιστικής.

AP Photo/Bernd Lauter



TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ