ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μόρας: "Πιστέψαμε σε κάτι καλό κόντρα στη Ρόμα"

Μόρας: "Πιστέψαμε σε κάτι καλό κόντρα στη Ρόμα"
GRIGOLINI FRANCESCO

Ο Βαγγέλης Μόρας τόνισε ότι η Βερόνα έκανε ένα πολύ καλό ματς στο "Ολίμπικο" και πως τη διαφορα υπέρ της Ρόμα την έκανε το ποιοτικό ρόστερ της. Τι είπε για Ρανιέρι αλλά και τους Έλληνες της Serie A.

"Στο ξεκίνημα προσπαθήσαμε να περιορίσουμε το παιχνίδι της Ρόμα, στο δεύτερο ημίχρονο στο πρώτο λάθος που κάναμε τιμωρηθήκαμε από ένα μεγάλο σουτ του Φλορέντσι.

Απόψε για 75 λεπτά πιστέψαμε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλό", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στο ιταλικό "Sky Sport" ο Βαγγέλης Μόρας μετά την ήττα της Ελλάς Βερόνα με 2-0 από τη Ρόμα , και συνέχισε:

"Παίζαμε κόντρα στη Ρόμα, έχουν πολύ ικανούς παίκτες και ο καθένας από αυτούς μπορούσε να κάνει τη διαφορά.

Η Ρόμα έχει πάρα πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της, στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαν δύο σπουδαίοι παίκτες και μπήκαν στη θέση τους δύο του ίδιου επιπέδου. Εμείς από την πλευρά μας προσεγγίσαμε σωστά το ματς, αποδείξαμε την αξία μας.

Δεν θέλω να σκέφτομαι που μπορούμε να φτάσουμε, ο πρώτος στόχος είναι οι 40 πόντοι και μετά θα κοιτάξουμε για το παραπάνω. Προέχει η εξασφάλιση της σωτηρίας".

Κληθείς να κάνει μία πρόβλεψη για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το σκουντέτο αλλά και να καταθέσει την άποψή του για την παρουσία στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας ενός Ιταλού προπονητή, του Κλάουντιο Ρανιέρι, είπε:

"Μέχρι το τέλος θα είναι μία μάχη μεταξύ της Γιουβέντους και της Ρόμα αλλά ελπίζω να έχουμε και άλλες εκπλήξεις. Είμαι χαρούμενος που τόσοι πολλοί Έλληνες παίκτες είναι στην Ιταλία, θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Είμαστε ευχαριστημένοι που και ο μίστερ (σ.σ. Ρανιέρι) είναι Ιταλός. Τον είδα και χαιρετιστήκαμε στα αποδυτήρια, μιλήσαμε για λίγο και ανταλλάξαμε μερικά όμορφα λόγια".

Για το γεγονός ότι το Ρόμα-Βερόνα είχε το χαρακτήρα του... ελληνικού ντέρμπι με 6 συνολικά Έλληνες στο ρόστερ και των δύο ομάδων (3 για τη Ρόμα και 3 για την ομάδα του), ο Βαγγέλης Μόρας είπε:

"Χάρηκα πολύ που είδα τόσους πολλούς Έλληνες στο γήπεδο. Με ποιον αντάλλαξα φανέλα; Με τον Τοροσίδη, είναι μεγάλος φίλος μου. Είναι ένα σημαντικό γεγονός και για τις επόμενες γενιές γιατί όσο καλύτερα τα πηγαίνουμε εμείς τόσο περισσότερες πόρτες θα ανοίξουν στο εξωτερικό για Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Κάποτε δεν ήταν εύκολο να πάρεις μεταγραφή από την Ελλάδα στην Ιταλία, τώρα όμως είμαστε πάρα πολλοί εδώ. Είναι ένας κύκλος που μπορεί να μεγαλώσει".

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μόρα μετά το Ρόμα-Ελλάς Βερόνα:

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ