ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μόρας: "Στη Μπάρι αισθάνομαι όπως στην Ελλάδα"

Μόρας: "Στη Μπάρι αισθάνομαι όπως στην Ελλάδα"

Η Μπάρι παρουσίασε επίσημα τον Βαγγέλη Μόρα μέσω συνέντευξης Τύπου, με τον έμπειρο σέντερ μπακ να δηλώνει πως στόχος του είναι η άνοδος στη Serie A με τη νέα του ομάδα αλλά και να προκριθεί με την Εθνική Ελλάδας στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση.

"Δεν μπορώ να αγαπήσω αυτά τα χρώματα από τη μία ημέρα στην άλλη αλλά θα τιμήσω τη φανέλα της Μπάρι από την πρώτη μέρα. Έπειτα, αν ερωτευτώ την ομάδα αυτό θα είναι τέλειο.

Έχω μεγάλη δίψα και πολλά να δώσω. Είναι λογικό κάποιοι να έχουν αμφιβολίες για την απόδοσή μου από τη στιγμή που δεν είμαι νεαρός αλλά θα μιλήσουμε στο γήπεδο.

Μόρας: "Στη Μπάρι αισθάνομαι όπως στην Ελλάδα"

Αισθάνομαι έτοιμος να προσφέρω την εμπειρία μου στην Μπάρι. Μόλις αισθανθώ πως δεν θα είμαι σε θέση να το κάνω, θα είμαι ο πρώτος που θα πει φτάνει. Θέλω να επιστρέψω στη Serie A με την Μπάρι και με την Εθνική Ελλάδας να προκριθώ στα τελικά της επόμενης μεγάλης διοργάνωσης", τόνισε μεταξύ άλλων ο Μόρας, ο οποίος αναφέρθηκε και στο λόγο που επέλεξε να συνεχίσει στην Μπάρι.

"Τα τέσσερα χρόνια που πέρασα στην Ελλάς Βερόνα ήταν τα καλύτερα της ζωής μου, η ομάδα αυτή έγινε το σπίτι μου και δεν ήταν εύκολο να την αφήσω. Λόγω της σχέσης μου με τον Σέαν Σολιάνο αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση. Και έχω ήδη ανακαλύψει πως εδώ στο Μπάρι είναι σαν να ζεις στην Ελλάδα".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ