ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μόρας: "Δεύτερη οικογένειά μου η Βερόνα"

Μόρας: "Δεύτερη οικογένειά μου η Βερόνα"
LAPRESSE

Ο Βαγγέλης Μόρας χαρακτήρισε δεύτερη οικογένειά του την Ελλάς Βερόνα και εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει στους "τζαλομπλού" την καριέρα του. Διαβάστε ποιος είναι ο παίκτης που αντιμετώπισε τις περισσότερες δυσκολίες στο μαρκάρισμά του.

Ο Βαγγέλης Μόρας παραχώρησε συνέντευξη μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Ελλάς Βερόνα στο Twitter όπου απάντησε σε ερωτήματα φιλάθλων (#AskMoras ήταν το hashtag που χρησιμοποιούσαν για να κάνουν τις ερωτήσεις τους) και μέσα από αυτήν αποκάλυψε και ποιος είναι ο παίκτης που τον έχει δυσκολέψει περισσότερο όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στα γήπεδα.

Μόρας: "Δεύτερη οικογένειά μου η Βερόνα"

"Οι δυσκολότεροι αντίπαλοι για την Ελλάς Βερόνα είναι αυτοί που βρίσκονται πιο χαμηλά στην κατάταξη, δεν πρέπει να τους υποτιμήσεις γιατί μπορούν να σου προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα σε σύγκριση με τους μεγάλους.

Ο πιο δύσκολος αντίπαλος που είχα ποτέ ήταν χωρίς αμφιβολία ο Ματέγια Κέζμαν, τον συνάντησα όταν έπαιζε στην Αϊντχοφεν. Έπαιζε παντα στο όριο του οφσάιντ δεν έπρεπε να τον αφήσω ούτε για ένα δευτερόλεπτο", δήλωσε ο Μόρας σε σχετική ερώτηση.

Όσον αφορά στα αρκετα γκολ παθητικό που έχει φέτος η ομάδα του Μαντορλίνι και στο τι θα πρέπει να γίνει για να... δέχεται λιγότερα, απάντησε:

"Ωραία ερώτηση... Δεν εξαρτάται μόνο από τους αμυντικούς, είναι όλη η ομάδα που πρέπει να αμύνεται. Πιστέψτε με, κ αι εμείς όταν δεχόμαστε ένα τέρμα, νευριάζουμε. Θα πρέπει να κλείνουμε τα αυτιά μας στις κριτικές και να προχωράμε.

Προσωπικά θα ήμουν ικανοποιημένος αν η ομάδα κατάφερνε να παραμείνει στη Serie A ακόμα και αν δεχόταν πάρα πολλά τέρματα όπως συνέβη πέρυσι. Αν μπορούσα θα υπέγραφα κιόλας για να γίνει αυτό".

Εκεί πάντως που έκανε κατάθεση ψυχής ο Έλληνας διεθνής στόπερ ήταν σε ερώτηση φιλάθλου για το πόσο τον βοήθησε το ποδόσφαιρο, και ειδικότερα οι συμπαίκτες του και η διοίκηση της Ελλάς Βερόνα, για να ξεπεράσει τον χαμό του αδερφού του, Δημήτρη .

Αυτή είναι η απάντηση που έδωσε ο Βαγγέλης Μόρας: "Η δική μας δουλειά δεν είναι σαν τις άλλες, σε μία ποδοσφαιρική ομάδα υπάρχουν οι συμπαίκτες, οι οπαδοί και η διοίκηση. Είμαι εδώ 4 χρόνια, για μένα η Βερόνα είναι μία δεύτερη οικογένεια.

Όλοι με βοήθησαν για να αντιμετωπίσω αυτή τη δύσκολη κατάσταση, στάθηκαν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο παρά να τους ευχαριστήσω. Υπάρχει μία σημαντική και ξεχωριστή σχέση.

Όπως έχω ήδη πει, θα μου άρεσε να ολοκληρώσω εδώ την καριέρα μου, αισθάνομαι μέρος αυτής της ομάδας που από την πλευρά μου αξίζει όλο το σεβασμό μου".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ