ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μόνο Μήτρογλου στα πορτογαλικά πρωτοσέλιδα

Μόνο Μήτρογλου στα πορτογαλικά πρωτοσέλιδα

Ο Κώστας Μήτρογλου σκοράρει ακατάπαυστα, πέτυχε άλλα δύο γκολ απέναντι στην Εστορίλ και ο πορτογαλικός Τύπος τον αποθεώνει στα πρωτοσέλιδά του. (video, φωτογραφίες)

Σκόραρε για έκτο σερί ματς. Έχει εννιά γκολ στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις της Μπενφίκα. Πέτυχε και τα δύο γκολ της εκτός έδρας νίκης (1-2) της Μπενφίκα επί της Εστορίλ για τον ημιτελικό του πορτογαλικού Κυπέλλου (Taça de Portugal).

Δείτε από το Sport24.gr τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και διεθνούς Τύπου

Ο πορτογαλικός Τύπος στα πρωτοσέλιδα της Τετάρτης (1/3) υποκλίνεται γι' ακόμη μια φορά στον 28χρονο διεθνή Έλληνα επιθετικό των "αετών" της πορτογαλικής πρωτεύουσας. Η "A Bola" έχει πανηγυρική φωτογραφία του "Mitrogolo" και υπογραμμίζει "Με το ένα πόδι στον τελικό. Δύο γκολ του Μήτρογλου στέλνουν τους "αετούς" στο Ζαμόρ (σ.σ γήπεδο που διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου)".

Μόνο Μήτρογλου στα πορτογαλικά πρωτοσέλιδα

"Αρκεί ο Έλληνας", είναι ο τίτλος της "O Jogo", η οποία εδρεύει στο Πόρτο. "Ο Μήτρογλου κρίνει πέμπτο διαδοχικό ματς (σ.σ έξι τα διαδοχικά ματς που έχει βρει αντίπαλα δίχτυα, στο πρώτο εξ' αυτών - νίκη με 3-0 επί της Νασιονάλ - είχε βάλει το τρίτο γκολ). Ακόμη μια φορά υπάρχει διαμάχη για φάση. Κακώς μέτρησε το δεύτερο γκολ".

Μόνο Μήτρογλου στα πορτογαλικά πρωτοσέλιδα

Η "Record" κι αυτή σε ρυθμούς Μήτρογλου έχει ως τίτλο: "Άλλα δύο για τη συλλογή". "Ο Μήτρογλου σκοράρει για έκτο διαδοχικό ματς και στέλνει τους "αετούς" με το ενάμιση πόδι στον τελικό του "Ζαμόρ", συμπληρώνει.

Μόνο Μήτρογλου στα πορτογαλικά πρωτοσέλιδα

Δείτε στο παρακάτω video τα γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο Εστορίλ - Μπενφίκα (1-2):

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ