ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Μόνο αν το θέλει η Ρόμα θα φύγει ο Μανωλάς"

"Μόνο αν το θέλει η Ρόμα θα φύγει ο Μανωλάς"

Αγγλικά δημοσιεύματα θέλουν την Τσέλσι να προσφέρει 35.000.000 ευρώ για να ντύσει στα μπλε τον Κώστα Μανωλά, με τον Έλληνα μάνατζερ του να ξεκαθαρίζει ωστόσο πως ο διεθνής μπακ δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από το "Olimpico".

Ο Κώστας Μανωλάς είναι από τους πλέον περιζήτητους σέντερ μπακ που κυκλοφορούν στην Ευρώπη και σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα από το Νησί που είδαν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να δαπανήσει ένα ποσό από 35 μέχρι 40 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ωστόσο, όπως διαβεβαίωσε με δηλώσεις του στην ιταλική ιστοσελίδα "Italiacalcio".it" ο Έλληνας μάνατζερ του Μανωλά, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, οι αγγλικές σειρήνες δεν είναι σε θέση να απομακρύνουν τον πρώην άσο της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού από τη Ρώμη.

"Μόνο αν το θέλει η Ρόμα θα φύγει ο Μανωλάς"

"Ο Μανωλάς θα άφηνε τη Ρόμα μόνο αν το ήθελε ο σύλλογος, όμως αυτή τη στιγμή η διοίκηση των τζαλορόσι δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένη να τον βάλει προς πώληση. Όλες οι ανακρίβειες που κυκλοφορούν δεν έχουν καμία δόση αλήθειας", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας "Il Tempo" την Τρίτη (15/3) ανέφερε ότι έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές ανάμεσα σε Ρόμα και παίκτη, ώστε να επεκταθεί το συμβόλαιό του (το υπάρχον λήγει το 2019) μέχρι το 2020 με καλύτερους οικονομικούς όρους και να αποφευχθεί το σενάριο "αρπαγής" του από ομάδα του εξωτερικού.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ