ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μίτσελ: "Το ισπανικό πρωτάθλημα ταιριάζει στον Σιόβα"

Μίτσελ: "Το ισπανικό πρωτάθλημα ταιριάζει στον Σιόβα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Λεγκανές υποδέχεται τη Μάλαγα και ο Δημήτρης Σιόβας τίθεται αντιμέτωπος με τον πρώην τεχνικό του στον Ολυμπιακό, Μίτσελ, με τον δεύτερο να "πλέκει" το εγκώμιο του πρώτου.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό της Λεγκανές, Δημήτρη Σιόβα, ο τεχνικός της Μάλαγα, Μίτσελ, καθώς οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες, την Κυριακή 19 Μάρτη στις 13:00 στο "Butarque", για την 28η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος.

Άλλωστε, οι δυο τους συνυπήρξαν στον Ολυμπιακό με τον Μίτσελ να αποθεώνει τον Σιόβα για τα προσόντα του στις στημένες φάσεις και να θεωρεί ότι η μετακίνησή του στο ισπανικό πρωτάθλημα θα τον ωφελήσει.

"Με εμένα προπονητή ήταν πάντα βασικός στα σημαντικά ματς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Είναι πολύ ενδιαφέρων ποδοσφαιριστής και είναι ένα καλό τεστ για τον ίδιο η Λεγκανές.

Είναι καλός στις στημένες φάσεις, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Όχι μόνο λόγω της σωματοδομής όσο κι επειδή κινείται συνεχώς. Με την μπάλα στα πόδια ξέρει τι πρέπει να κάνει και αμύνεται καλά. Του πάει το ισπανικό πρωτάθλημα γιατί είναι πιο έντονο από το ελληνικό. Μίλησα μαζί του και ξέρει τι θα συναντήσει", υποστήριξε ο Μίτσελ.

Μετά από 27 ματς στη La Liga, η Λεγκανές έχει συγκεντρώσει 25 βαθμούς και βρίσκεται στην 17η θέση, ενώ η Μάλαγα έχει ένα βαθμό περισσότερο (26) και βρίσκεται στην 16η θέση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ