ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μία ανάσα από την Τσέλσι ο Μανωλάς

Μία ανάσα από την Τσέλσι ο Μανωλάς

Στην αποκάλυψη ότι στο φινάλε των καλοκαιρινών μεταγραφών οι Μεχντί Μπενατιά και Κώστας Μανωλάς βρέθηκαν ένα βήμα από το να υπογράψουν σε Ρόμα και Τσέλσι αντίστοιχα, έκανε η "Gazzetta dello Sport". Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Κώστας Μανωλάς εντυπωσίασε την περασμένη σεζόν, πρώτη του στη Ρόμα, παρόλα αυτά βρέθηκε πολύ κοντά στο να αλλάξει φανέλα στην εκπνοή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport" ο Κώστας Μανωλάς θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κάτοικος Λονδίνου από αυτό το φθινόπωρο μιας που η Ρόμα είχε δεχτεί προσφορά της Τσέλσι ύψους 35.000.000 ευρώ για τον Έλληνα διεθνή στόπερ, με τους "τζαλορόσι" να χρησιμοποιούν κατόπιν 20.000.000 ευρώ για να φέρουν πίσω τον Μεχντί Μπενατιά από τη Μπάγερν Μονάχου.

Ο Μαροκινός κεντρικός αμυντικός έχει διατηρήσει καλές σχέσεις με την ομάδα της "αιώνιας πόλης" και ήταν θετικότατος στο ενδεχόμενο της επιστροφής του στο "Olimpico", όμως η αποτυχία των Βαυαρών να βρουν αντικαταστάτη του αποχωρήσαντα Ντάντε (Βόλφσμπουργκ) τους οδήγησε στο να ματαιώσουν το deal την τελευταία στιγμή.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ