ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μήτρογλου για αντι-Ντεμπά Μπα στην Μπεσίκτας!

Μήτρογλου για αντι-Ντεμπά Μπα στην Μπεσίκτας!
Μήτρογλου

Η Μπεσίκτας εισέπραξε 14.000.000 ευρώ από την πώληση του Ντεμπά Μπα στην Κίνα και φαίνεται να βρίσκει στο πρόσωπο του Κώστα Μήτρογλου τον αντικαταστάτη του Σενεγαλέζου φορ.

Για την απόκτηση του 27χρονου διεθνούς επιθετικού της Φούλαμ, Κώστα Μήτρογλου, κινείται η Μπεσίκτας σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου. Τα ταμεία των "αετών'' είναι γεμάτα μετά την πώληση του Ντεμπά Μπα στην Κίνα και τη Σανγκάη Σενχούα, έναντι 14.000.000 ευρώ, ενώ την ίδια ώρα αναζητείται ο αντικαταστάτης του Σενεγαλέζου επιθετικού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της γειτονικής χώρας, NTVSpor, ο Έλληνας επιθετικός και η τουρκική ομάδα τα έχουν βρει σε όλα. Το μόνο που μένει είναι η Μπεσίκτας να ικανοποιήσει τη Φούλαμ, η οποία δεν πρόκειται να αφήσει το διεθνή Έλληνα επιθετικό, ελεύθερο.

Αυτό που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι ο δανεισμός του Κώστα Μήτρογλου από τη Φούλαμ στην Μπεσίκτας. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν πρέπει να αποκλειστεί η αγορά του από την ομάδα της Πόλης. Οι Τούρκοι κοστολογούν την τελευταία κίνηση, στα 4.000.000 ευρώ.

Η εναλλακτική των "αετών", σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Μήτρογλου, ακούει στο όνομα του Λοΐκ Ρεμί. Για την απόκτηση του 28χρονου Γάλλου επιθετικού από την Τσέλσι απαιτούνται, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, 6.000.000 ευρώ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ