ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μήτρογλου: "Είμαι χαρούμενος γιατί με χειροκρότησαν οι οπαδοί της Μαρσέιγ"

Μήτρογλου: "Είμαι χαρούμενος γιατί με χειροκρότησαν οι οπαδοί της Μαρσέιγ"

Ύστερα από 89 ημέρες "αφλογιστίας", ο Κώστας Μήτρογλου επέστρεψε στα γκολ με τη φανέλα της Μαρσέιγ κι εξέφρασε την ικανοποίησή του για το χειροκρότημα που έλαβε από τους οπαδούς της γαλλικής ομάδας.

O Κώστας Μήτρογλου επέστρεψε στα γκολ με τη φανέλα της Μαρσέιγ ύστερα από 89 ημέρες - στην εντός έδρας νίκη (6-3) επί της Μες - καθώς πέρασε ως αλλαγή στο 69' και έξι λεπτά αργότερα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 6-1 της ομάδας του.

Με δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι βρήκε δίχτυα ( ακόμη και ο Μπενζαμέν Μεντί το πανηγύρισε), αλλά και για το γεγονός ότι χειροκροτήθηκε από το κοινό του "Vélodrome".

"Σκοράραμε έξι γκολ, κάναμε μεγάλο ματς. Αλλά, δεχθήκαμε τρία γκολ και ήταν λίγο πιο δύσκολο στο τέλος. Είμαι χαρούμενος που πέρασα στον αγωνιστικό χώρο και το κοινό με χειροκρότησε. Έβαλα ένα γκολ και θα συνεχίσω έτσι", υποστήριξε ο Κώστας Μήτρογλου, ενώ ο αρχηγός της Μαρσέιγ, Ντιμιτρί Παγέτ, εξήγησε γιατί προτίμησε να δώσει ασίστ στον Έλληνα διεθνή επιθετικό αντί να σκοράρει ο ίδιος και διέψευσε το δημοσίευμα με βάση το οποίο ο Λουίζ Γκουστάβο ζήτησε από τον Ρούντι Γκαρθία να μην του δώσει ξανά φανέλα βασικού.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Μήτρογλου. Όπως κι απέναντι στη Μονακό, έλαβε το χειροκρότημα όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο.

Το έχει ανάγκη. Θα του κάνει καλό, έχουμε ανάγκη από όλα τα παιδιά, είχε ανάγκη να σκοράρει για την αυτοπεποίθησή του. Σκέφτηκα να σκοράρω, αλλά προτίμησα να του δώσω την μπάλα να το κάνει αυτός, γιατί το έχει ανάγκη. Ο ομαδικός πανηγυρισμός δείχνει πολλά για την ομάδα. Δεν θα αφήναμε ποτέ μόνο του έναν συμπαίκτη μας".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ