ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Με πρωταγωνιστή τον Σταυροθανασόπουλο 3-2 η Akropolis την Syrianska Botkyrka

Με πρωταγωνιστή τον Σταυροθανασόπουλο 3-2 η Akropolis την Syrianska Botkyrka

Με πρωταγωνιστή τον Κώστα Σταυροθανασόπουλο ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ η Akropolis επικράτησε με 3-2 της Syrianska Botkyrka για την 6η αγωνιστική της Γ' Εθνικής Σουηδίας και επέστρεψε στην δεύτερη θέση. (VIDEO)

Με τον Κώστα Σταυροθανασόπουλο να αναδεικνύεται μεγάλος πρωταγωνιστής σκοράροντας το νικητήριο γκολ η Akropolis επικράτησε με 3-2 της Syrianska Botkyrka στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής Σουηδίας σε ματς που διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα.

Η ομάδα του Κώστα Παναγόπουλου ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα προηγήθηκε με 2-0 αλλά στη συνέχεια δέχθηκε δυο τέρματα και ήρθε στο 78' το γκολ από τον Σταυροθανασόπουλο που έκανε το 3-2 και έδωσε τη νίκη στην Akropolis με την ομάδα να ανεβαίνει στην 2η θέση της βαθμολογίας.

H Akropolis επέστρεψε στις νίκες με τον Rajamohan να ανοίγει το σκορ στο 20' ενώ το 2-0 διαμόρφωσε ο Vasic με σουτ μετά από πάσα του Σταυροθανασόπουλου στο 38'.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 56' με τον Cosic ενώ ο ίδιος παίκτης έφερε το ματς στα ίσια στο 76'. Δυο λεπτά αργότερα όμως ο Σταυροθανασόπουλος με κεφαλιά ύστερα από σέντρα από τα αριστερά έκανε το 3-2 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Αυτό μάλιστα ήταν το 4ο φετινό τέρμα για τον Έλληνα επιθετικό ο οποίος έχει ξεκινήσει καταπληκτικά τη σεζόν.

Σε ότι έχει να κάνει με τους υπόλοιπους Έλληνες ο Γκέζος έμεινε εκτός γιατί ήταν τραυματίας ενώ στον πάγκο βρέθηκε ο Γιάντσης που δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε λεπτό. Επίσης εκτός ήταν και ο Μαλντίν που ήταν τραυματίες.

Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη της Akropolis σε έξι ματς με την ομάδα του Παναγόπουλου να έχει έως τώρα και δυο ήττες και βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 12 πόντους έχοντας την δεύτερη καλύτερη επίθεση με 16 γκολ.


TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ