ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Με Καράμπελα για Playoffs η Βαγιαδολίδ

Με Καράμπελα για Playoffs η Βαγιαδολίδ

Ο 31χρονος Έλληνας αριστερός μπακ, Νίκος Καράμπελας, διέψευσε τις ιατρικές εκτιμήσεις, επέστρεψε νωρίτερα από το τραυματισμό και πιστεύει ότι η Βαγιαδολίδ θα μπει στα Playoffs της Liga Adelante.

Το ημερολόγιο έδειχνε 15 Μαρτίου, όταν το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ Βαγιαδολίδ εκτιμούσε ότι ο Νίκος Καράμπελας θα έμενε εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες. Ο 33χρονος Έλληνας αριστερός μπακ, διέψευσε τις εκτιμήσεις και μετά από ένα μήνα δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει την "πουθέλα".

"Όταν έρχεται ένας τραυματισμός, όταν δεν παίζεις, είσαι πληγωμένος. Αλλά, πέρασε. Εδώ και μια εβδομάδα, κάνω προπονήσεις και πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος για την Κυριακή. Στα τελευταία ματς έχουμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν βάζουμε γκολ. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας, να συνεχίσουμε. Όλοι είμαστε ενωμένοι για το στόχο. Ακόμη κι αυτός είναι μακριά, είναι πιθανός. Πρέπει να κερδίσουμε, τίποτα περισσότερο. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου", υποστήριξε ο Νίκος Καράμπελας.

Μετά από 34 αγωνιστικές στη Liga Adelante (δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία της Ισπανίας), η Ρεάλ Βαγιαδολίλ είναι στη 14η θέση της κατάταξης με 45 βαθμούς, απέχοντας μόλις επτά βαθμούς από την 6η θέση και πρώτη εντός Playoffs, Αλκορκόν.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ