ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μάχη Άρσεναλ-Τότεναμ για τον Μανωλά!

Μάχη Άρσεναλ-Τότεναμ για τον Μανωλά!

Άρσεναλ και Τότεναμ είναι έτοιμες για μετωπική σύγκρουση προκειμένου να αποκτήσουν από τη Ρόμα τον Κώστα Μανωλά, όπως αποκαλύπτει με δημοσίευμά της η "Mirror". Διαβάστε το story.

Ο Κώστας Μανωλάς πραγματοποιεί (και) φέτος εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρόμα και το γεγονός αυτό έχει "κινητοποιήσει" αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους προκειμένου να "χτυπήσουν" την πόρτα του ιταλικού συλλόγου για να κάνουν δικό τους τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό.

Όπως αποκαλύπτει μάλιστα η "Mirror" μέσω της διαδικτυακής της έκδοσης, οι δύο "αιώνιοι" αντίπαλοι του Βορείου Λονδίνου, Άρσεναλ και Τότεναμ, αναμένεται να... κονταροχτυπηθούν προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 24χρονο πρώην άσο των Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

"Τότεναμ και Άρσεναλ παρακολουθούν τις εξελίξεις για τον αμυντικό της Ρομα, Κώστα Μανωλά. Ο Έλληνας αμυντικός έχει εντυπωσιάσει στους τελευταίους 15 μήνες μετά την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό.

Η Ρόμα σκέφτεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο βλέποντας το ενδιαφέρον των ομάδων της Premier League, με τα "σπιρούνια" ιδιαίτερα να τον παρακολουθούν ολοένα και περισσότερο.

Μάχη Άρσεναλ-Τότεναμ για τον Μανωλά!

Ο Έλληνας διεθνής έχει καθιερωθεί ως βασικός στην εθνική ομάδα της χώρας του από τη στιγμή που έκανε το ντεμπούτο του το 2013 και ήταν ένας από τους παίκτες κλειδιά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, ίσως κοιτάξει να ενισχύσει την αμυντική οτυ γραμμή εξαιτίας των αρκετών συχνών τραυματισμών των δύο βασικών του σέντερ μπακ Λορέν Κοσιελνί και Περ Μέρτεσακερ.

Ο Μέρτεσακερ έχει χάσει μέχρι στιγμής πέντε ματς τη φετινή σεζόν ενώ ο Γάλλος διεθνής Κοσιελνί έμεινε την περασμένη σεζόν για δύο μήνες εκτός δράσης", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του αγγλικού μέσου για το ενδιαφέρον των Λονδρέζων για τον Κώστα Μανωλά.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ