ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ματιές σε Καρνέζη η Ίντερ

FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 24: Orestis Karnezis of Greece looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Greece and the Ivory Coast at Castelao on June 24, 2014 in Fortaleza, Brazil.  (Photo by Jamie McDonald/Getty Images)
Καρνέζης GETTY IMAGES

Ο Ορέστης Καρνέζης πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα της Ουντινέζε στο Καμπιονάτο και η Ίντερ εξετάζει την πιθανότητα να εντάξει στο δυναμικό της τον Έλληνα διεθνή γκολκίπερ, σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας.

Από το καλό στο καλύτερο εξελίσσεται η καριέρα του Ορέστη Καρνέζη στα ιταλικά γήπεδα. Ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Ουντινέζε και πρόσφατα έτυχε ιδιαίτερα εγκωμιαστικών σχολίων από τον θρυλικό Ντίνο Τζοφ.

Τα ωραία για τον Καρνέζη δεν σταματούν εδώ, καθώς σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο η παρουσία του κάτω από τα γκολκπόστ της Ουντινέζε έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, ανάμεσα στους οποίος και η Ίντερ.

Οι "νερατζούρι" θέλουν από τώρα να έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις στην περίπτωση που προκύψει πώληση του Σαμίρ Χαντάνοβιτς και ο Ορέστης Καρνέζης έχει μπει στην μεταγραφική λίστα της ομάδας του Μιλάνου. Μάλιστα οι Ιταλοί εικάζουν πως εφόσον το θελήσει, η Ίντερ θα μπορούσε εύκολα να αποκτήσει τον Καρνέζη από την Ουντινέζε.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ