ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μανωλάς: "Υπερήφανος που φορώ αυτή τη φανέλα"

Μανωλάς: "Υπερήφανος που φορώ αυτή τη φανέλα"

Ο Κώστας Μανωλάς χαρακτήρισε νίκη κύρους για τη Ρόμα το 2-0 επί της Βερόνα και τόνισε πως αυτό που θέλει είναι να βοηθήσει την ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

"Είμαι ικανοποιημένος για την ομάδα και τους παίκτες. Ήταν μία νίκη κύρους, η Βερόνα κλείστηκε πάρα πολύ και το κλειδί για την επικράτηση ήταν το ότι παίξαμε γρήγορα για να ανοίξουμε τους χώρους", δήλωσε μετά το "5 στα 5" της Ρόμα ο Κώστας Μανωλάς, και συνέχισε:

"Με γεμίζει με υπερηφάνεια το ότι παίζω στη Ρόμα. Εγώ επιθυμούσα να έρθω σε αυτή την ομάδα. Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο αλλά έχω δουλέψει πριν και συνεχίζω να δουλεύω για να ξεπερνάω αυτές τις δυσκολίες".

Επόμενη πρόκληση για την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία είναι ο αγώνας με τη Μάντσεστερ Σίτι για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τον Έλληνα σέντερ μπακ να σημειώνει:

"Έχω παίξει στο Μάντσεστερ αλλά με τη Γιουνάιτεντ. Γνωρίζουμε τη Σίτι, είναι μία μεγάλη ομάδα, θα πρέπει να παίξουμε με μεγάλη ένταση".

Για τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας της Ρόμα στα δύο τελευταία παιχνίδια, τον Γιανγκά-Μπιβά, είπε: "Έχουμε πολύ καλή χημεία, δεχτήκαμε μόνο ένα γκολ και αυτό από στημένη φάση κόντρα στην Πάρμα. Αυτό είναι καλό σημάδι. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και τα πηγαίνουμε καλά μεταξύ μας".

Ερωτηθείς επίσης για το αν έχει ακούσει να μιλούν στη Ρόμα για τον Αλνταΐρ, ο οποίος ήταν από τους πιο ικανούς αμυντικούς που έχουν φορέσει τη φανέλα των "τζαλορόσι" στη σύγχρονη ιστορία τους, ο Μανωλάς υποστήριξε:

"Ναι, ήταν σπουδαίος παίκτης, θα ήθελα στο μέλλον να παίζω όπως αυτός και προσπαθώ να τον πλησιάσω. Είναι δύσκολο, το ξέρω, αλλά θέλω να καταθέτω το χαρακτήρα μου στο γήπεδο και να βοηθήσω τη Ρόμα να κατακτήσει το σκουντέτο".

Ρόμα - Ελλάς Βερόνα (2-0):

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ