ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μανωλάς: "Η Ρόμα πρέπει να κερδίσει κάτι φέτος"

Μανωλάς: "Η Ρόμα πρέπει να κερδίσει κάτι φέτος"

Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός της Ρόμα, Κώστας Μανωλάς, υποστήριξε ότι οι "τζαλορόσι" πρέπει κάτι να κερδίσουν ένα τρόπαιο τη φετινή σεζόν, αν και παραδέχθηκε ότι οι συνδιεκδικητές είναι ισχυροί.

Αν κι αναγνώρισε τη δυναμική των Γιουβέντους, Νάπολι και Ίντερ, ο Κώστας Μανωλάς τόνισε ότι η Ρόμα πρέπει να κερδίσει κάποιο τρόπαιο τη φετινή σεζόν κι εμφανίστηκε αισιόδοξος από τη μέχρι τώρα πορεία των "τζαλορόσι" σε Serie A και Champions League.

"Αξίζαμε τη νίκη από την πρεμιέρα κόντρα στη Βερόνα (1-1), αλλά μετά παίξαμε καλά και πήραμε καλά αποτελέσματα. Πρέπει να κερδίσουμε κάτι, αυτή τη χρονιά. Η Γιουβέντους έιναι πάντα η πιο επικίνδυνη, αλλά τους έχουμε κερδίσει. Αυτή τη χρονιά είναι η Ίντερ, αλλά και η Νάπολι παραμένει καλή ομάδα", υποστήριξε ο Κώστας Μανωλάς στο τηλεοπτικό δίκτυο "Sky Sport".

Οι "τζαλορόσι" είναι στην 5η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος, έχοντας συγκεντρώσει επτά βαθμούς μετά τις τρίτες πρώτες αγωνιστικές. Την Κυριακή, στις 16:00, η Ρόμα υποδέχεται στο "Ολίμπικο" της ιταλικής πρωτεύουσας τη Σασουόλο, με το ηθικό στα ύψη μετά την μεσοβδόμαδη ισοπαλία απέναντι στην Μπαρτσελόνα για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ