ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μανωλάς, η καλύτερη μεταγραφή της σεζόν για τη Ρόμα!

Μανωλάς, η καλύτερη μεταγραφή της σεζόν για τη Ρόμα!

Η Ρόμα ανακοίνωσε πως στην ψηφοφορία για το καλύτερο απόκτημα της φετινής σεζόν οι οπαδοί της ομάδας έδωσαν την πρωτιά στον Κώστα Μανωλά. Διαβάστε για το ποσοστό που πήρε ο Έλληνας άσος αλλά και οι υπόλοιποι νεοφερμένοι άσοι.

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των νικητών των #RomaAwards για τη σεζόν 2014-15, η επίσημη Ρόμα ανακοίνωσε την Παρασκευή (19/6) τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το "καλύτερο νέο απόκτημα της σεζόν", με τους οπαδούς των "τζαλορόσι" να ψηφίζουν... δαγκωτό τον Κώστα Μανωλά.

Ο Έλληνας διεθνής σέντερ μπακ είχε... αυτοδυναμία καθώς συγκέντρωσε το 56% των ψήφων, με τον Σεϊντού Κεϊτά να ανεβαίνει στη δεύτερη θέση του πόντιουμ με ποσοστό 18% και τον Χουάν Ιτούρμπε να έρχεται τρίτος στις προτιμήσεις με 8%.

"Όντας από καιρό στο μπλοκάκι του Βάλτερ Σαμπατίνι, αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό μετά την πολύ καλή παρουσία του με την εθνική του ομάδα κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014.

Μανωλάς, η καλύτερη μεταγραφή της σεζόν για τη Ρόμα!

Ικανός στο ψηλό παιχνίδι, στα τάκλιν, στο ένας εναντίον ενός και προικισμένος όσον αφορά τη εκπληκτική του εξέλιξη, ο Έλληνας έγινε αμέσως ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής της Ρόμα, εξασφαλίζοντάς της σταθερότητα και αξιοπιστία.

Την αγωνιστική σεζόν 2014-15 φόρεσε 41 φορές τη φανέλα της Ρόμα, με τα παιχνίδια του να μοιράζονται ως εξής: 30 στο πρωτάθλημα, 10 στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και 1 στο Coppa Italia", αναφέρει η ιστοσελίδα των "τζαλορόσι" για τον 24χρονο άσο.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ