ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μανωλάς: η ασφάλεια της Ρόμα!

Μανωλάς: η ασφάλεια της Ρόμα!

Η Ρόμα κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τον Κώστα Μανωλά στο "Olimpico" και υπάρχει ένα στατιστικό που δικαιώνει αυτή τη σφοδρή επιθυμία της ομάδας της "αιώνιας πόλης".

Ο Κώστας Μανωλάς αποτέλεσε για ένα ακόμα καλοκαίρι έναν από τους πλέον περιζήτητους παίκτες στο μεταγραφικό παζάρι, όχι μονο στην Ιταλία αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη, με αρκετούς μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους να ορέγονται την απόκτησή του από την Ρόμα.

Όπως όλα δείχνουν πάντως, ο Έλληνας διεθνής στόπερ θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους "τζαλορόσι" και τη νέα αγωνιστική σεζόν, με την διοίκηση των Ρωμαίων να αφουγκράζεται το αίτημά του για αύξηση των ετήσιων αποδοχών του και να είναι έτοιμη να του προσφέρει νέο "γενναιότερο" συμβόλαιο.

Montreal Impact's Didier Drogba, left, challenges AS Roma's Kostas Manolas during the first half of a friendly soccer match in Montreal, Wednesday, Aug. 3, 2016. (Graham Hughes/The Canadian Press via AP)
Montreal Impact's Didier Drogba, left, challenges AS Roma's Kostas Manolas during the first half of a friendly soccer match in Montreal, Wednesday, Aug. 3, 2016. (Graham Hughes/The Canadian Press via AP) AP

Υπάρχει μάλιστα ένα στατιστικό που αφορά την περσινή παρουσία του Μανωλά στην κορυφαία κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος (η Ρόμα τερμάτισε 3η, πίσω από τις Γιουβέντους και Νάπολι) και το οποίο αποδεικνύει με τον πλέον περίτρανο τρόπο για ποιο λόγο ο ιταλικός σύλλογος δεν θέλει με τίποτα να τον χάσει.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η στατιστική υπηρεσία Opta μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter "ο Κώστας Μανωλάς ήταν ο αμυντικός της Serie A για τη σεζόν 2015-16 που κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες με τους αντιπάλους τους, 227. Εγγύηση".

Το τιτίβισμα της Opta για τον Μανωλά σε ιταλικά και αγγλικά:

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ