ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μανωλάς: "Φτάνουν τα ψέματα"

Μανωλάς: "Φτάνουν τα ψέματα"

Ξέσπασε μέσω Instagram ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός της Ρόμα, Κώστας Μανωλάς, χαρακτηρίζοντας ως ψευδές δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας του με τους "τζαλορόσι".

Σύμφωνα με το "Calciomercato" ο Κώστας Μανωλάς αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του έκανε η Ρόμα με ρήτρα πολύ υψηλή και μόνο για ομάδες εκτός Ιταλίας, δημοσίευμα που έφερε και την έντονη αντίδραση του Έλληνα διεθνούς κεντρικού αμυντικού.

"Παρά τις εδώ και καιρό διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Ρόμα και τον Μανωλά για την ανανέωση του συμβολαίου με τον Έλληνα αμυντικού, ο "λευκός καπνός" είναι ακόμη μακριά. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο ποδοσφαιριστής θα ήθελε συμβόλαιο 3.000.000 ευρώ, υψηλότερο σε σχέση με τα 2.000.000 - 2.500.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους που του προσέφερε ο Παλότα.

Οι "τζαλορόσι" πρότειναν επίσης στον κεντρικό αμυντικό μια πολύ υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης και η οποία θα είχε ισχύ μόνο για ομάδες του εξωτερικού (σ.σ εκτός Ιταλίας), αλλά ο Μανωλάς το αρνήθηκε επίσης", αναφέρεται στο δημοσίευμα του "Calciomercato".

Ο Κώστας Μανωλάς δημοσίευσε την είδηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο "Instagram" και τη συνόδευσε με το εξής μήνυμα: "Φτάνει να λέτε ψέματα".

Τα σχόλια των ακολούθων του Κώστα Μανωλά - ως επί το πλείστον οπαδοί της ομάδας της ιταλικής πρωτεύουσας - αποθεώνουν τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, αποκαλούν "τρομοκράτη" το συντάκτη της είδησης, ενώ άλλοι τον παρακαλούν να μην πει ψέμματα στο τέλος όπως ο Μεχντί Μπενατιά, ο οποίος αποχώρησε από τη Ρόμα για την Μπάγερν Μονάχου.

Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά το αποκλειστικό ρεπορτάζ της "Sun", σύμφωνα με το οποίο ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν έτοιμος να ανεβάσει την προσφορά του στα 55.000.000 ευρώ προκειμένου να πάρει τον Κώστα Μανωλά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νέα μυθική πρόταση της Γιουνάιτεντ για Μανωλά!
Τόσα ζητάει η Ρόμα για τον Μανωλά

Basta dire bugie!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Official Instagram (@kostasmanolas44) στις

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ