ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μανωλάς: "Έκανα καλά που ήρθα στη Ρόμα"

Μανωλάς: "Έκανα καλά που ήρθα στη Ρόμα"

Ο Κώστας Μανωλάς δηλώνει χαρούμενος στη Ρόμα και στέλνει μήνυμα στην Ίντερ ενόψει του ματς των δύο ομάδων στο "Τζουζέπε Μεάτσα". Τι ανέφερε στο match programme των "τζαλορόσι".

Ο Κώστας Μανωλάς δεν έχει έρθει σε συμφωνία με την Ρόμα για την ανανέωση του συμβολαίου του και για το λόγο ΑΥΤΌ η σεναριολογία που έχει αναπτυχθεί για το μέλλον του, είναι πολύ μεγάλη και ολοένα και αυξάνονται οι ομάδες που ενδιαφέρονται για να τον κάνουν δικό τους. Πολλοί υποστηρίζουν μάλιστα πως η ομάδα που βρίσκεται πιο κοντά στην απόκτησή του, είναι η Ίντερ.

Ο ίδιος πάντως ο Κώστας Μανωλάς κλείνει τα αυτιά του σε όλα αυτά και μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο match programme της Ρόμα ενόψει του αγώνα με την Ίντερ στο "Τζουζέπε Μεάτσα", φρόντισε να δείξει πως περνάει καλά στην πρωτεύουσα, ενώ έστειλε και μήνυμα νίκης.

" Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις κόντρα στην Ίντερ. Είναι μία μεγάλη ομάδα, έχουν αλλάξει προπονητή, φέρνουν καλά αποτελέσματα. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι το βράδυ της Κυριακής αλλά, αν κάνουμε τη δουλειά μας, θα πάρουμε τη νίκη.

Η Ίντερ έχει πάρα πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές αλλά εγώ δεν φοβάμαι κανέναν. Είμαστε Ρόμα, πηγαίνουμε στο Μιλάνο για να νικήσουμε" , τόνισε μεταξύ άλλων ο 25χρονος Έλληνας διεθνής στόπερ, ο οποίος για την παρουσία του στην Ρόμα από το 2014 και μετά, δήλωσε:

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι σε μία μεγάλη ομάδα, στην πρώτη σεζόν που ήρθα εδώ τερματίσαμε στην 2η θέση και την επόμενη χρονιά στην 3η. Έκανα καλά που ήρθα στη Ρόμα, είμαι ευχαριστημένος από την επιλογή μου, ελπίζω να συνεχίσω να παίζω έτσι και να κάνω ευτυχισμένους τους οπαδούς μας".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ