ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μανωλάς: "Αυτοί είναι οι πέντε πιο δύσκολοι επιθετικοί που αντιμετώπισα"

Μανωλάς: "Αυτοί είναι οι πέντε πιο δύσκολοι επιθετικοί που αντιμετώπισα"

Ο Κώστας Μανωλάς υπέδειξε τους πέντε πιο επικίνδυνους επιθετικούς που αντιμετώπισε στην καριέρα του και μίλησε ξεχωριστά για τον καθένα. Δείτε ποιοι είναι.

Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, Καρίμ Μπενζεμά, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Λουίς Σουάρες. Αυτοί είναι οι πέντε πιο επικίνδυνοι επιθετικοί που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του ο 25χρονος διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός της Ρόμα, Κώστας Μανωλάς.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των "τζαλορόσι", ο 25χρονος διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός ανέλυσε τα στοιχεία του καθενός εξ΄αυτών. Δείτε γιατί άφησε τελευταίο τον Μέσι.

Ιμπραχίμοβιτς: "Τον αντιμετώπισα τη σεζόν 2013-14 με τον Ολυμπιακό. Είναι μια δύναμη της φύσης, είναι πολύ δύσκολο, απίθανο να μένεις κοντά του όταν τρέχει διότι έχει απίστευτη δύναμη. Επίσης, έχει πολλή τεχνική και σπάνια θα τη βρεις σε ένα παίκτη του αναστήματος και τη σωματοδομής του"

Σουάρες: "Έπαιξα εναντίον του την περσινή σεζόν στο Champions League, με την Μπαρτσελόνα. Έχει σκεφτεί τι πρέπει να κάνει για να σκοράρει, ξέρει ακριβώς που βρίσκεται το γκολ. Είναι φονικός, αλήθεια δύσκολο να τον κρατήσεις ήσυχο και ακίνητο μπροστά στην εστία"

Μπενζεμά: "Είναι, επίσης, πολύ δύσκολος. Είναι δυνατός κι επιδέξιος, ένας all-around. Δεν είναι εύκολος να τον χειριστούν οι αμυντικοί, με τέτοιο συνδυασμό φυσικής δύναμης και τεχνικής"

Ρονάλντο: "Είναι παίκτης φαινόμενο. Τα έχει όλα: ντρίμπλα, αίσθηση του γκολ, φυσική δύναμη. Είχε δύο ευκαιρίες πέρυσι και σκόραρε και στις δύο. Φονικός".

Μέσι: "Δεν είναι αληθινός φορ περιοχής, γι' αυτό δεν τον μάρκαρα προσωπικά και γι' αυτό τον άφησα τελευταίο. Είναι, όμως, ένας παίκτης ο οποίος με την ταχύτητα του "καταπίνει" αντιπάλους, τους διαλύει σαν να είναι κορίνες του μπόουλινγκ και στη συνέχεια ξέρει τι να κάνει μπροστά από το γκολ, είτε να σουτάρει είτε να πασάρει σε αμαρκάριστο συμπαίκτη του. Βρίσκει πάντα τη σωστή λύση".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ