ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μαντορλίνι: "Φανταστικός ο Ταχτσίδης"

Μαντορλίνι: "Φανταστικός ο Ταχτσίδης"

Ο Αντρέα Μαντορλίνι έσταξε μέλι για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη μετά το νικητήριο γκολ του κόντρα στην Κάλιαρι, τονίζοντας πως όλοι στη Βερόνα είναι πολύ ευχαριστημένοι από τον Έλληνα άσο.

Μία εβδομάδα νωρίτερα η Βερόνα είχε ηττηθεί στο "Ολίμπικο" από τη Ρόμα χάρη σε δύο γκολ εκτός περιοχής των Φλορέντσι και Ντέστρο, ωστόσο το βράδυ του Σαββάτου ήταν η σειρά της για να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Μαντορλίνι: "Φανταστικός ο Ταχτσίδης"

Αυτό χάρη στον Παναγιώτη Ταχτσίδη ο οποίος στο 89ο λεπτό του αγώνα με την Κάλιαρι έλυσε τον γόρδιο δεσμό, γράφοντας το τελικό 1-0 με βολίδα λίγο έξω από την περιοχή.

"Στη Ρώμη δεχτήκαμε δύο γκολ με σουτ εκτός περιοχής. Απόψε νικήσαμε με ένα μεγάλο γκολ του Παναγιώτη. Δεν κοιτάζουμε τη βαθμολογία, το σημαντικό είναι να παίρνουμε πόντους.

Μαντορλίνι: "Φανταστικός ο Ταχτσίδης"

Οι 11 πόντοι βέβαια που έχουμε μαζέψει είναι πάρα πολλοί, ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Βερόνα, και συνέχισε αναφορικά με τον Έλληνα διεθνή μέσο.

"Αν βλέπω τον Ταχτσίδη ως γιο μου; Έχω ήδη δύο (γελάει). Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ στοργικός, το ξέρει αυτός. Είναι πάντα σημαντικό να ξέρεις ότι σε προσέχει ο προπονητής σου.

Μαντορλίνι: "Φανταστικός ο Ταχτσίδης"

Είναι ένα φανταστικό παιδί. Ως παίκτης είναι σταθερός και ποιοτικός και μου αρέσει πολύ. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτόν, επέστρεψε στη Βερόνα μετά από μερικά χρόνια περιπλάνησης όπου αναζήτησε αλλού την τύχη του

Πιστεύω ότι μέσα από αυτές τις εμπειρίες ωρίμασε και τώρα τον απολαμβάνουμε εμείς. Μερικές φορές κάνει λάθη στις μεταβιβάσεις του αλλά αυτό είναι νορμάλ, είναι ένας παίκτης που κυνηγάει τις δύσκολες και εξεζητημένες πάσες.

Μαντορλίνι: "Φανταστικός ο Ταχτσίδης"

Μαθητής του Ζέμαν; Αυτή τη φορά έφτασα πρώτος εγώ (γελάει). Ο Ταχτσίδης σφυρηλατήθηκε με εμάς τη χρονιά που η Βερόνα έπαιζε στη Serie B".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ