ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κωνσταντόπουλος: "Θα αντέξει η Μίντλεσμπρο"

Κωνσταντόπουλος: "Θα αντέξει η Μίντλεσμπρο"

Πεπεισμένος ότι παρά το φορτωμένο πρόγραμμα, οι παίκτες της Μίντελεσμπρο θα αντέξουν και θα συνεχίσουν την καλή τους πορεία στην Τσάμπιονσιπ, εξέφρασε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Μετά τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ από τη Λίβερπουλ σε έναν αγώνα-μαραθώνιο , η Μίντλεσμπρο πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στην έδρα της Τσάρλτον, γεγονός που κάνει τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο να είναι αισιόδοξος ενόψει της φετινής της πορείας στην δεύτερη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος.

"Είναι μια δύσκολη περίοδος με πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα αλλά το περιμέναμε. Ξέραμε ότι το πρόγραμμα ήταν βαρύ και είχαμε προετοιμαστεί. Έχουμε κουρασμένα πόδια, αλλά είναι κάτι αναμενόμενο.

Είμαστε μια καλή ομάδα και κάνουμε καλό ροτέισον που μας βοηθά να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις", τόνισε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και πρόσθεσε:

"Το κάθε ματς είναι διαφορετικό και προσεγγίζουμε κάθε αντίπαλο διαφορετικά, με τα παιδιά που μπαίνουν στην ομάδα να κάνουν το ίδιο καλά τη δουλειά με αυτούς που ξεκουράζονται.

Με αυτόν τον τρόπο παίρνουμε κάποια καλά αποτελέσματα και αν συνεχίσουμε έτσι θα μπορέσουμε να έχουμε μία καλή θέση στο πρωτάθλημα".

Σημειώνεται πως μετά την συμπλήρωση 9 αγωνιστικών, η "Μπόρο" καταλαμβάνει την 7η θέση (5 νίκες-1 ισοπαλίες-3 ήττες ο απολογισμός της) με 16 βαθμούς, μόλις τέσσερις λιγότερους από την πρωτοπόρο Νόριτς.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ