ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ξέρουν καλά τον Μήτρογλου στην Νάπολι

Ξέρουν καλά τον Μήτρογλου στην Νάπολι

Το όνομα του Κώστα Μήτρογλου βρίσκεται εδώ και καιρό στο μικροσκόπιο των ανθρώπων της Νάπολι, βάζοντας τον αυτόματα στη λίστα για τους υποψήφιους αντι-Ιγκουαΐν.

Το πρωί της Τρίτης (26/7) η πορτογαλική Record αποκάλυψε τις συζητήσεις της Νάπολι με την Μπενφίκα για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Κώστα Μήτρογλου στην Ιταλία, μετά την πώληση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν στην Γιουβέντους.

Οι πληροφορίες που συλλέξαμε εμείς όχι μόνο δεν αμφισβητούν τους Πορτογάλους, αλλά αναφέρουν πως τον παίκτη παρακολουθούν οι Ναπολιτάνοι από την περσινή σεζόν ( με επαφές των δυο συλλόγων ), γεγονός που σημαίνει πως υπάρχει αναλυτικό scouting report στα συρτάρια με τα κατορθώματα του.

Βέβαια ο Έλληνας επιθετικός, όπως είναι λογικό, δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των επιθετικών που έχει η Νάπολι. Εκεί βρίσκονται ονόματα όπως των Μοράτα, Λακαζέτ και άλλων στράικερ από το (πάνω) πάνω ράφι, οι οποίοι ωστόσο είναι δύσκολο να απαντήσουν θετικά στους Ιταλούς και λόγω του... ιδιαίτερου χαρακτήρα του ιδιοκτήτη της ομάδας.

Τι λέει για όλα αυτά η Μπενφίκα; Καταρχάς έχει απαντήσει ήδη αρνητικά σε πρόταση συλλόγου της Premier League άνω των 15.000.000€, οπότε το οικονομικό θα παίξει μεγάλο ρόλο σε ενδεχόμενο deal. Και όταν λέμε οικονομικό, εννοούμε και το ποσό που θα προσφερθεί στον ποδοσφαιριστή.

Καταλήγοντας. Αυτή τη στιγμή μοιάζει δύσκολο να γίνει η μεταγραφή. Αν όμως η Νάπολι εισπράξει αρκετά “όχι”, βρεθεί σε πίεση και βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη, τότε ο παίκτης ( και η ομάδα του ) θα το σκεφτεί ξανά. Και ο Γενάρης, εξάλλου, βρίσκεται κοντά...

Μην ξεχνάμε πάντως πως ο Μήτρογλου βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, έχει δεθεί με την Μπενφίκα με την οποία θα αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League την ερχόμενη περίοδο.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ