ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ξανά στην Ίντερ Τούρκου ο Κανακούδης

Ξανά στην Ίντερ Τούρκου ο Κανακούδης
Κανακούδης

Μένει στη Φινλανδία ο Πέτρος Κανακούδης. Ο 32χρονος αμυντικός συμφώνησε με την Ίντερ Τούρκου και θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Τι δήλωσε στο Sport24.gr ο αριστερός οπισθοφύλακας.

Παραμένει "Σκανδιναβός" ο Πέτρος Κανακούδης. Ο 32χρονος αριστερός μπακ έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της Ίντερ Τούρκου και θα φορέσει εκ νέου τη φανέλα της. Στη φινλανδική ομάδα έπαιξε και το 2015, μετρώντας 24 συμμετοχές.

Στο παρελθόν ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει περάσει από ΠΑΟΚ, Λύκους ΗΛΤΕΞ, Βέροια, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλή, Δόξα Δράμας, Πλατανιά, Απόλλωνα Σμύρνης και Κέρκυρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέγραψε στην Ίντερ Τούρκου για 1,5 χρόνο, παρουσία του εκπροσώπου του, Γιώργου Ελευθερούδη.

"Ήταν προτεραιότητά μου να συνεχίσω στο εξωτερικό. Παρότι βρέθηκα σε συζητήσεις με αρκετές ομάδες στην Ελλάδα, προτίμησα να συνεχίσω το ποδόσφαιρο εκτός των συνόρων. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα εκτιμώ ότι έκανα την καλύτερη επιλογή" ανέφερε στο Sport24.gr ο Πέτρος Κανακούδης.

Αυτές τις μέρες άνοιξε η μεταγραφική περίοδος στη Φινλανδία και κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα για δύο μεταγραφές. Η μία της Ίντερ ήταν ο Κανακούδης. Η ομάδα του ύστερα από έντεκα αγώνες είναι στη 10η θέση, έχοντας 11 βαθμούς. Πρώτη είναι η Ελσίνκι, η οποία σε 12 παιχνίδια έχει 27 πόντους.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ