ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Χατ τρικ και ασίστ ο Μήτρογλου στην "εννιάρα" της Μαρσέιγ, εύκολα η Παρί

Χατ τρικ και ασίστ ο Μήτρογλου στην "εννιάρα" της Μαρσέιγ, εύκολα η Παρί

Ο Κώστας Μήτρογλου σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό ματς (εις τριπλούν μάλιστα) με τη φανέλα της Μαρσέιγ. Αυτή τη φορά πέτυχε το 4ο, το 5ο και το 8ο γκολ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπουργκ εν Μπρες, ενώ είχε κι ασίστ (videos).

Η Μαρσέιγ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στο "Μαρσέλ Βερσέρ" καθώς επικράτησε με 9-0 της Μπουργκ εν Μπρες για το Coupe de France. Πρωταγωνιστής ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος εμφανίστηκε αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις στην αμφισβήτηση που δέχεται από την αρχή της σεζόν στη Μασσαλία.

Σκόραρε εις τριπλούν κι έδωσε κι ασίστ. Είναι το δεύτερο διαδοχικό ματς, στο οποίο βρίσκει δίχτυα. Πέτυχε το τέταρτο (0-4), το πέμπτο (0-5) και το όγδοο (0-8) γκολ των "Φωκαιών", ενώ μοίρασε την ασίστ στο γκολ του Λούκας Οκάμπος (0-3).

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος Έλληνας διεθνής επιθτεικός επέστρεψε στα γκολ με τη φανέλα της Μαρσέιγ ύστερα από 89 ημέρες - στην εντός έδρας νίκη (6-3) επί της Μες - καθώς πέρασε ως αλλαγή στο 69' και έξι λεπτά αργότερα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 6-1 της ομάδας του.

Δείτε κατά σειρά την ασίστ του Μήτρογλου στον Οκάμπος και τα τρία γκολ που σημείωσε εν συνεχεία:







Εύκολα προκρίθηκε και η Παρί Σεν-Ζερμέν. Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας πέρασε από το "Stade Auguste-Bonal" του Μονμπελιά, καθώς επικράτησε 4-1 της Σοσό. Κορυφαίος για την Παρί ο Άνχελ Ντι Μαρία, με τον Αργεντινό να φθάνει σε χατ-τρικ ενώ το άλλο γκολ πέτυχε ο Καβάνι.

Ο Ντάνι Άλβες φόρεσε τα γάντια του τερματοφύλακα, όταν αποβλήθηκε ο συμπαίκτης του, γκολκίπερ, Κέβιν Τραπ, καθώς ο Ουνάι Έμερι είχε εξαντλήσει τις αλλαγές.

Η σύνθεση της Μαρσέιγ...

Μανταντά, Σαρ, Αμπντενούρ, Ραμί, Αμαβί (66' Μπεντιμό), Γκουστάβο (54' Καμαρά), Λοπέζ, Ενζί, Παγέτ, Οκάμπος (72' Σαρί), Μήτρογλου

Η σύνθεση της Παρι...

Τραπ, Μενιέ, Σίλβα Κιμπέμπ, Κουρζαουά, Βεράτι (68' Παστόρε), Ντιαρά (73' Μότα), Ντράξλερ, Εμπαπέ, Καβάνι (68' Ντάνι Άλβες), Ντι Μαρία.

*90' αποβολή Τραπ

Τα αποτελέσματα της φάσης των 16

Τρίτη

Μπουργκ εν Μπρες - Μαρσέιγ 0-9 (9' Λουίζ Γκουστάβο, 12' Παγέτ, 16', 48', 71' Οκάμπος, 20', 40', 81' Μήτρογλου, 89' Ενζί)

Οσέρ - Λες Ερμπιέρ 0-3 (45+1' πέν. Ροστό, 64' Γκμπο, 79' Φλοσόν)

Σοσό - Παρί Σεν Ζερμέν 1-4 (13' Μαρτίν, 1', 58', 62' Ντι Μαρία, 28' Καβάνι)

Τετάρτη

Μες - Καέν (19:30)

Λανς - Τρουά

Σαμπλί - Γκρανβίλ

Μονπελιέ - Λιόν (22:00)

Πέμπτη

Γκρενόμπλ - Στρασμπούρ (22:00)

Μπουργκ εν Μπρες - Μαρσέιγ 0-9

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ