ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κουτρουμπής: "Ήθελα να φύγω από την Ελλάδα"

Κουτρουμπής: "Ήθελα να φύγω από την Ελλάδα"
Κουτρουμπής

Ο Γιώργος Κουτρουμπής δήλωσε ότι ανεξάρτητα από τα οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκού, είχε αποφασίσει να φύγει από την Ελλάδα, ενώ χαρακτήρισε σωστή την επιλογή του να υπογράψει στη Σταντάρ Λιέγης.

Συνέντευξη Τύπου έδωσε τη Δευτέρα (5/2) ο Γιώργος Κουτρουμπής. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην απόφασή του να υπογράψει στη Σταντάρ Λιέγης, λέγοντας ότι στόχος του ήταν να φύγει από την Ελλάδα για μια νέα περιπέτεια.

"Ακόμη και να μην υπάρχαν οικονομικά προβλήματα, που οδήγησαν στη λύση του συμβολαίου μου, ήθελα να φύγω από την Ελλάδα και να δοκιμάσω νέα περιπέτεια" ανέφερε ο 27χρονος στόπερ, που είπε για την υπογραφή συμβολαίου στη Σταντάρ: "Με τη μεταγραφή μου στην ομάδα αυτή, είμαι βέβαιος ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Θεώρησα καλή ευκαιρία να παίξω στη Σταντάρ, καθώς το βελγικό πρωτάθλημα είναι πιο έντονο από το ελληνικό και ταιριάζει στα στοιχεία μου".

Ο Κουτρουμπής υποστήριξε ότι παρότι έχει να παίξει καιρό, είναι σε καλή κατάσταση: " Δεν έχω παίξει εδώ και ένα μήνα, αλλά νιώθω σε καλή φυσική κατάσταση. Είμαι στη διάθεση του προπονητή σε σύστημα με δύο κεντρικούς αμυντικούς, ακόμη και με τρεις. Μπορώ επίσης να παίξω ως αμυντικός μέσος αν αυτό είναι απαραίτητο".

Μάλιστα εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Σταντάρ είναι θέμα χρόνου να ανακάμψει: " Με βάση την ποιότητα που έχει η ομάδα, δεν της αξίζει να είναι σ αυτή τη θέση (σ. 9η). Σίγουρα θα τερματίσει μέσα στην εξάδα για τα playoffs του πρωταθλητή".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ