ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κοντέ: "Σημαντικός ο Καρέλης, κρίμα που θα μείνει τόσο καιρό εκτός"

Κοντέ: "Σημαντικός ο Καρέλης, κρίμα που θα μείνει τόσο καιρό εκτός"

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Γκενκ, Ντιμιτρί ντε Κοντέ παραχώρησε συνέντευξη σε βελγική ιστοσελίδα και αναφέρθηκε στο σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Καρέλη, καθώς και στην πιθανότητα αντικατάστασής του.

Ο Νίκος Καρέλης στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στην αναμέτρηση της Γκενκ με τη Γάνδη, καθώς έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 50ό λεπτό του αγώνα, με τις ιατρικές εξετάσεις να δείχνουν πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της βελγικής ομάδας, ο 24χρονος επιθετικός θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον οχτώ μήνες, το οποίο σημαίνει πως χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Με αφορμή το σοβαρό τραυματισμό του, ο Τεχνικός Διευθυντής της Γκενκ, Ντιμιτρί ντε Κοντέ, παραχώρησε συνέντευξη στη βελγική ιστοσελίδα " sporza.be" κι αναφέρθηκε στον Έλληνα στράικερ, αλλά στους πιθανούς αντικαταστάτες του.

"Οι φόβοι μας, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν άμεσα. Είμαι πολύ κρίμα που ο Νίκος θα μείνει τόσο καιρό εκτός, ειδικά γι' αυτόν. Ο Καρέλης είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Σκοράρει εύκολα και είναι δύσκολο να βρεις έναν ποδοσφαιριστή που στέλνει τόσο εύκολα την μπάλα στα δίχτυα. Τώρα, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να βρούμε τον διάδοχό του. Πιθανότατα, θα είναι ένας κεντρικός επιθετικός"

Για το αν υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι: "Ήταν ένας ξαφνικός τραυματισμός, όμως, παρ' όλα αυτά, υπάρχουν κάποια ονόματα στη λίστα μας. Το τάιμινγκ είναι δύσκολο επειδή αρκετές ομάδες δεν έχουν διάθεση να παραχωρήσουν τους ποδοσφαιριστές τους κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Όμως, εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ό,τι κι αν συνέβη, πρέπει να βγούμε δυνατότεροι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Πάγωσαν" με τον σοβαρό τραυματισμό του Καρέλη στη Γκενκ
Γκολ και τραυματισμός για τον Καρέλη
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ