ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κοντά στην Χαρτς ο Αυλωνίτης

Κοντά στην Χαρτς ο Αυλωνίτης
Αυλωνίτης

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Χαρτς είναι ο Τάσος Αυλωνίτης καθώς η πλευρά του 27χρονου αμυντικού είναι σε επαφές με τους Σκοτσέζους σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Ένα βήμα από την οριστική συμφωνία με την Σκοτσέζικη Χαρτς είναι ο Τάσος Αυλωνίτης σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Ο 27χρονος στόπερ, που είχε μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και πάλι στο εξωτερικό.

Ο έμπειρος αμυντικός είχε στα χέρια του κάποιες προτάσεις από ελληνικές ομάδες της Super League αλλά ήθελε να εξαντλήσει τις πιθανότητες να αγωνιστεί στο εξωτερικό και εν τέλει βρέθηκε η Χαρτς.

Οι Σκοτσέζοι είναι σε αναζήτηση αμυντικού μετά τα τελευταία προβλήματα τραυματισμών που υπήρξαν και όταν τους παρουσιάστηκε η προοπτική του Αυλωνίτη έδειξαν άμεσα ενδιαφέρον για να κλείσουν το θέμα. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο Αυλωνίτης να είναι ήδη στην Σκωτία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Έτσι, ο 27χρονος αμυντικός μετά το πέρασμα του από την Στουρμ Γκρατς όπου τα πήγε εξαιρετικά πλέον θα δοκιμάσει την τύχη του και στην Σκωτία όπου αναμένεται να έχει συμπαίκτη του και τον Αλέξανδρο Τζιόλη.

Στο παρελθόν, ο Αυλωνίτης έχει αγωνιστική με επιτυχία στο Αιγάλεω, τον Ηλυσιακό, την Καβάλα, τον Πανιώνιο, τον Ολυμπιακό και την Στουρμ Γκρατς.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ