ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κοντά σε Ράγιο OKC ο Σαμαράς

Κοντά σε Ράγιο OKC ο Σαμαράς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κοντά στο να γίνει συμπαίκτης των Ντανιέλ Φερνάντες και Ντέρεκ Μπόατενγκ βρίσκεται ο Γιώργος Σαμαράς, καθώς σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ η ομάδα των ΗΠΑ, Ράγιο OKC, θα ανακοινώσει την απόκτησή του, την Πέμπτη.

Πεπρωμένο φυγείν αδύνατον; Μπορεί τελικά να μη φόρεσε τη φανέλα των New York Cosmos και DC United, αλλά φαίνεται ότι το μέλλον του θα περάσει από τις ΗΠΑ. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ η ομάδα του NASL, Ράγιο OKC (ιδρύθηκε από μέλη της ισπανικής, Ράγιο Βαγιεκάνο), θα ανακοινώσει την απόκτηση του 31χρονου Έλληνα επιθετικού.

Η ομάδα από την Οκλαχόμα, προανήγγειλε μέσω την επίσημη ιστοσελίδας την ανακοίνωση ενός παίκτη παγκόσμιας κλάσης. Αυτός, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, είναι ο πρώην επιθετικός των Χέρενφεϊν, Μάντσεστερ Σίτι, Σέλτικ, Γουέστ Μπρομ και Αλ Χιλάλ, Γιώργος Σαμαράς.

Στη Ράγιο OKC αγωνίζονται ήδη, δύο "Έλληνες". Ο Πορτογάλος πρώην γκολκίπερ των ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Παναθηναϊκού, Πανσερραϊκού, ΟΦΗ και Πανθρακικού, Ντανιέλ Φερνάντες και ο Γκανέζος πρώην μέσος των Καλαμάτας, Παναθηναϊκού και ΟΦΗ, Ντέρεκ Μπόατενγκ.

Το πρωτάθλημα του NASL, ξεκινά στις αρχές του επόμενου μήνα, Απρίλη.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ