ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κονέ, ο πρώτος στόχος της Παλέρμο

Κονέ, ο πρώτος στόχος της Παλέρμο

Η Παλέρμο θέλει να πάρει τον Παναγιώτη Κονέ από τη Μπολόνια και μάλιστα πριν την έναρξη του Μουντιάλ! Διαβάστε πως έχουν τα τελευταία δεδομένα στην υπόθεση του Έλληνα μέσου.

Απομένουν δύο ακόμα αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της δεύτερης κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος, ωστόσο η Παλέρμο κάνει ήδη πλάνα για τη νέα σεζόν που θα την βρει στη Serie A και ο πρώτος της στόχος είναι ο Παναγιώτης Κονέ.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Corriere dello Sport", ο μέσος της Μπολόνια αρέσει πολύ στην διοίκηση των Σικελών που επιθυμούν μάλιστα να κλείσει το θέμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Συγκεκριμένα πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, με τους "ροζανέρι" να θεωρούν ότι ίσως αργότερα ανέβει και άλλο στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο η τιμή του Κονέ, για τον οποίο έχει ζητήσει πληροφορίες και η Λάτσιο.

"Αυτή τη στιγμή η Μπολόνια ζητάει 5,6 εκ.ευρώ για τον Έλληνα και η προσφορά της Παλέρμο είναι περίπου στα 3 εκ.ευρώ, όμως οι Σικελοί εξετάζουν και την περίπτωση δανεισμού του με οψιόν αγοράς.

Υπάρχει επίσης περίπτωση να προσφέρει παίκτες ως έμψυχα ανταλλάγματα, όπως για παράδειγμα τον Τροϊανιέλο και αρκετούς παίκτες της Primavera που έλαμψαν τη φετινή σεζόν", υπογραμμίζει στο σχετικό δημοσίευμα το ιταλικό μέσο.

Σημειώνεται πως ο νυν τεχνικός της Παλέρμο, Τζουζέπε Ιακίνι, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Παναγιώτη Κονέ, όταν αμφότεροι βρέθηκαν στην Μπρέσια, με τον Ιταλό να αναφέρεται μάλιστα σε αυτό το γεγονός κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου.

"Όταν ήμουν στη Μπρέσια είχα επιλέξει τον Κονέ κοιτάζοντάς τον σε dvd, ήρθε σχεδόν τσάμπα και έκανε την έκρηξή του.

Θα τον έπαιρνα σε οποιαδήποτε ομάδα μου αλλά πρέπει πρώτα να κάνω σωστή αξιολόγηση για το αν ταιριάζει ως παίκτης με αυτά τα χαρακτηριστικά στην ομάδα μας".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ