ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κίνδυνος να χάσει το ντέρμπι με Σπόρτινγκ ο Σάμαρης λόγω της γροθιάς!

Porto's Otavio, centre, battles for the ball with Benfica's Andreas Samaris, left, and Goncalo Guedes during a Portuguese League soccer match between FC Porto and SL Benfica at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, Nov. 6, 2016. (AP Photo/Paulo Duarte)
Porto's Otavio, centre, battles for the ball with Benfica's Andreas Samaris, left, and Goncalo Guedes during a Portuguese League soccer match between FC Porto and SL Benfica at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, Nov. 6, 2016. (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Ο Ανδρέας Σάμαρης αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης στα πορτογαλικά ΜΜΕ για αρνητικό λόγο, με τις "Record" και "A Bola" να υποστηρίζουν πως δύσκολα θα γλιτώσει την τιμωρία για την γροθιά εκτός φάσης στον Ντιέγκο Ίβο της Μορεϊρένσε! (PHOTOS)

Η αψυχολόγητη ενέργεια του Ανδρέα Σάμαρη στην αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Μορεϊρένσε για την 28η αγωνιστική της Primeira Liga αναμένεται να κοστίσει τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με την Σπόρτινγκ, καθώς, σύμφωνα με τα Πορτογαλικά ΜΜΕ, οι διοικούντες τα "λιοντάρια" προχώρησαν ήδη σε καταγγελία στην Πορτογαλική Ομοσπονδία.

Ο 28χρονος χαφ των "Αετών της Λισαβόνας" έριξε γροθιά εκτός φάσης στον παίκτη της Μορεϊρένσε, Ντιέγκο Ίβο, η οποία όμως δεν έγινε αντιληπτή απ' τον διαιτητή του αγώνα. Παρ' όλα αυτά, ο Σάμαρης πολύ δύσκολα θα γλιτώσει την τιμωρία, αφού αναμένεται να γίνε χρήση του βίντεο.

Σε περίπτωση που κριθεί... ένοχος, τότε κινδυνεύει με ποινή τουλάχιστον δύο αγωνιστικών, το οποίο σημαίνει πως θα χάσει το ματς με την Μαρίτιμο την προσεχή Παρασκευή (14/04), αλλά και το ντέρμπι με την Σπόρτινγκ την επόμενη εβδομάδα. Θυμίζουμε πως η Μπενφίκα βρίσκεται στην πρώτη θέση, ένα βαθμό πάνω απ' τη δεύτερη Πόρτο και οχτώ απ' την τρίτη Σπόρτινγκ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ:

Record: "Χάνει το ντέρμπι ο Σάμαρης"

"Η γροθιά στον Ντιέγκο Ίβο προκάλεσε νομική διαμάχη".

Κίνδυνος να χάσει το ντέρμπι με Σπόρτινγκ ο Σάμαρης λόγω της γροθιάς!

Α Bola: "Σε ρίσκο η συμμετοχή του Σάμαρη στο ντέρμπι"

"Η γροθιά στον Ντιέγκο Ίβο μπορεί να κοστίσει τη συμμετοχή του Έλληνα μέσου στο Αλβαλάδε".

Κίνδυνος να χάσει το ντέρμπι με Σπόρτινγκ ο Σάμαρης λόγω της γροθιάς!

Photo Credits: AP Photo/Paulo Duarte

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ