ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Καρνέζης: "Σαν να έπαιξα δέκα ματς"

Ο Ορέστης Καρνέζης μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό για την εμφάνιση του απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Η Γρανάδα είχε φύλακα άγγελο κάτω από την εστία της με την Μπαρτσελόνα τον Ορέστη Καρνέζη. Ο Έλληνας πορτιέρο ήταν ο καλύτερος παίκτης της Γρανάδας στη νίκη επί των "μπλαουγκράνα".

Μετά από πολύ καιρό ξεκίνησε βασικός στη Γρανάδα και έκανε την εμφάνιση της καριέρας του. Ο Καρνέζης μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό "ΣΚΑΪ" για την εμφάνιση του, την απόκρουση στο φάουλ του Μέσι και εξέφρασε την επιθυμία του να βρίσκεται στην αποστολή για το Μουντιάλ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

" H ένταση είναι πολύ μεγάλη. Ήταν από τα ματς που δεν είχαμε να χάσουμε κάτι. Κάναμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Όταν παίζεις έχει άγχος και έχω παίξει πολλά ματς στην καριέρα μου υπό πίεση. Απέναντι στην Μπαρτσελόνα ήμασταν το αουτσάιντερ και δεν είχαμε ιδιαίτερο άγχος.

Ήξερα ότι δεν είχα να χάσω κάτι και πίστευα πολύ στον εαυτό μου. Είχα προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα είχε τον έλεγχο και δεν έπρεπε να χάσουμε την συγκέντρωση μας στο ματς.

Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και πήραμε μία σπουδαία νίκη. Η πίεση στο ποδόσφαιρο κάνει καλό αλλά δεν μπορείς να πεις ότι είναι η βραδιά σου και ότι δεν θα δεχτείς γκολ αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής.

Το φάουλ του Μέσι ήταν η πιο δύσκολη απόκρουση αφού είχε πολλά φάλτσα και είχε πολλά άτομα στο τείχος. Λειτούργησα με ένστικτο και έκανα κίνηση προς την μπάλα.

Θέλω να είμαι παρών στο Μουντιάλ. Παρότι δεν είχα μεγάλη σεζόν πιστεύω ότι μπορώ να παίξω ακόμα κάποια ματς. Απέναντι στην Μπαρτσελόνα είναι σαν να έπαιξα δέκα ματς. Επίσης, έχουμε και τα φιλικά της Εθνικής.

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα δεν έκαναν κάτι ιδιαίτερο σε μένα μετά το ματς απλά μου έδωσαν συγχαρητήρια και με χτύπησαν στην πλάτη. Είναι δύσκολο να πεις ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα. Η ομάδα που θα κάνει γκέλα μπορεί να είναι καταδικαστική. Πιστεύω ότι το καλοκαίρι ενόψει Μουντιάλ θα είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ