ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κανακούδης: "Προτεραιότητά μου το εξωτερικό"

Κανακούδης: "Προτεραιότητά μου το εξωτερικό"

Ο αμυντικός της Ίντερ Τούρκου, Πέτρος Κανακούδης, μίλησε στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" και στον ΒασίληΤεμπέλη για το φινλανδικό πρωτάθλημα, την Μάριεχαμν, πιθανή αντίπαλο του ΠΑΣ Γιάννινα στO Europa League και για το Euro (AUDIO).

Ο αμυντικός της Ίντερ Τούρκου, Πέτρος Κανακούδης, μίλησε για το φινλανδικό πρωτάθλημα, την Μάριεχαμν, πιθανή αντίπαλο του ΠΑΣ Γιάννινα στO Europa League και για το Euro που εξελίσσεται στα γήπεδα της Γαλλίας.

Συγκεκριμένα, μίλησε:

Για το φινλανδικό πρωτάθλημα: “Προτεραιότητά μου ήταν να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο εξωτερικό όταν θα έληγε το συμβόλαιό μου με την Ίντερ Τούρκου, με την οποία τελικά και θα συνεχίσω και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτό. Είχα προσέγγιση από κάποιες ομάδες της Σουπερλίγκα, αλλά δεν ήταν προτεραιότητα μου να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Στην Φινλανδία οι σύλλογοι είναι υγιείς οικονομικά και δεν τους επιτρέπει ο νόμος να αφήσουν τους παίκτες απλήρωτους όπως συμβαίνει στην Ελλάδα”.

Για την Μάριεχαμν, πιθανή αντίπαλο του ΠΑΣ Γιάννινα στα προκριματικά του Europa League: “Εδώ η φιλοσοφία είναι τελείως διαφορετική. Βλέπουν αυτούς τους αγώνες για τα προκριματικά του Europa League σαν γιορτή και αυτό ενδεχομένως να κρύβει πολλούς κινδύνους επειδή θα παίξουν πιο απελευθερωμένα. Οι ποδοσφαιριστές της Μάριεχαμν είναι πιο έτοιμοι, καθώς εδώ στο πρωτάθλημα έχουν ήδη διεξαχθεί 12 αγωνιστικές. Αν πάντως ο ΠΑΣ είναι σοβαρός και πειθαρχημένος μπορεί να προκριθεί. Δεν ξέρω βέβαια αν θα επηρεαστεί από την αποχώρηση βασικών παικτών του, ειδικά από τη στιγμή που στην Μάριεχαμν οι παίκτες είναι μαζί 2-3 χρόνια. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι”.

Για την Εθνική Φινλανδίας: “Έχουν γίνει πολλές εκπλήξεις κατά καιρούς. Αν προοδεύεις, είσαι οργανωτικός και πειθαρχημένος, μπορείς να καταφέρεις πολλά. Επομένως μπορεί και η Φινλανδία να πετύχει κάτι καλό σε μια μεγάλη διοργάνωση. Άλλωστε και η Εθνική μας κατάφερε και έκανε την έκπληξη το 2004”.

Για το Euro: “Πιστεύω ότι θα προχωρήσει στη διοργάνωση η Γαλλία, που είναι η διοργανώτρια και παρουσιάζει ένα καλό σύνολο, η Ιταλία που είναι παραδοσιακή δύναμη, η Γερμανία και η Κροατία.”.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ