ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Καμπάνα" τριών αγώνων στον Σάμαρη

Benfica's Andreas Samaris, second left, from Greece, reacts after failing to clear the ball from a corner during a Champions League Group C soccer match between Benfica and Zenit at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Portugal, Tuesday, Sept. 16, 2014. Zenit defeated Benfica 2-0. (AP Photo/Francisco Seco)
Benfica's Andreas Samaris, second left, from Greece, reacts after failing to clear the ball from a corner during a Champions League Group C soccer match between Benfica and Zenit at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Portugal, Tuesday, Sept. 16, 2014. Zenit defeated Benfica 2-0. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Ανδρέας Σάμαρης έπιασε από το λαιμό τον Παουλίνιο στην αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Μπράγκα (20/9) και του επιβλήθηκε ποινή τριών ματς από την πορτογαλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. (video)

Η διαμάχη του Ανδρέα Σάμαρη με τον Παουλίνιο στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, Μπενφίκα - Μπράγκα, για το Taça da Liga είχε ως αποτέλεσμα να τιμωρηθούν αμφότεροι με κίτρινη κάρτα από το διαιτητή, Μπρούνο Εστέβες.

Αλλά, το γεγονός ότι ο 28χρονος Έλληνας διεθνής μέσος των "αετών" της πορτογαλικής πρωτεύουσας έπιασε από το λαιμό τον 24χρονο Πορτογάλο επιθετικό των "μινιότος" δεν πέρασε απαρατήρητο από την πορτογαλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Η FPF επέβαλε ποινή τριών αγωνιστικών στον Ανδρέα Σάμαρη - σύμφωνα με το άρθρο 151 του πειθαρχικού της κώδικα - κι έτσι αυτός θα χάσει τις αναμετρήσεις με τις Μαρίτιμο και Άβες για την Primeira Liga καθώς και μία αναμέτρηση για το πορτογαλικό Κύπελλο (η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη και τότε θα γίνει γνωστός ο αντίπαλος).

Η ομάδα της Λισαβόνας θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, προσμένοντας μείωση της ποινής στον Έλληνα μέσο. Δείτε τη φάση με πρωταγωνιστές τον Σάμαρη και τον Παουλίνιο από την αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Μπράγκα:

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ