ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κ. Παπαδόπουλος: "Έχω στην καρδιά μου τους φίλους του Ολυμπιακού"

firo.Fu§ball,Fussball,                            15.09.2012.1. Bundesliga                     Saison 2012/2013 .Jubilums - Saison, 50 Jahre Bundesliga, Buli, .3. Spieltag,.SpVgg Greuther Frth, Fuerth,  - FC Schalke 04, 0 : 2, .halbe Figur, Gestik, Kyriakos Papadopoulos, Schalke, mit Kopfverband, Verletzung, ..........$worldrightsEs gelten unsere AGB, einsehbar auf.www.firosportphoto.de.copyright by firo sportphoto:.Coesfelder Str.207.48249 Dlmen.www.firosportphoto.de.mail@firosportphoto.de.(V o l k s b a n k   B o c h u m - W i t t e n ).BLZ.: 430 601 29.Kt. Nr.: 341 117 100.Tel:Κ 02594 - 9916004.Fax:Κ02594 - 9916005   ..
firo.Fu§ball,Fussball, 15.09.2012.1. Bundesliga Saison 2012/2013 .Jubilums - Saison, 50 Jahre Bundesliga, Buli, .3. Spieltag,.SpVgg Greuther Frth, Fuerth, - FC Schalke 04, 0 : 2, .halbe Figur, Gestik, Kyriakos Papadopoulos, Schalke, mit Kopfverband, Verletzung, ..........$worldrightsEs gelten unsere AGB, einsehbar auf.www.firosportphoto.de.copyright by firo sportphoto:.Coesfelder Str.207.48249 [email protected].(V o l k s b a n k B o c h u m - W i t t e n ).BLZ.: 430 601 29.Kt. Nr.: 341 117 100.Tel:Κ 02594 - 9916004.Fax:Κ02594 - 9916005 .. INTIME SPORTS

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μίλησε με πολύ καλά λόγια για τους οπαδούς των Πειραιωτών αλλά... υποσχέθηκε ότι θα τα δώσει όλα για νίκη της Σάλκε. "Δεν είναι καλύτερος από πέρυσι ο Ολυμπιακός", εκτιμά ο Έλληνας άσος.

Ο Έλληνας διεθνής άσος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της NOVA ενόψει της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ που βρίσκει τη Σάλκε να αντιμετωπίζει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την πρώην ομάδα του, και σε αυτήν δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού για τα όμορφα συναισθήματα που που του προσέφεραν στα χρόνια της παρουσίας του στο μεγάλο λιμάνι.

Επιπλέον, ο άσος της ομάδας του Χουμπ Στέφενε αναφέρθηκε για τις πιθανότητες πρόκρισης που υπάρχουν στον όμιλο για κάθε ομάδα, για τις αντιδράσεις των συμπαικτών του μετά την κλήρωση με τον Ολυμπιακό αλλά και το έντονο ενδιαφέρον της Ζενίτ αυτό το καλοκαίρι για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος:

Για την αντίδρασή του όταν έμαθε πως θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό: "Είδα την κλήρωση και για να είμαι ειλικρινής δεν χάρηκα, γιατί δεν ήθελα να παίξω αντίπαλος με μια ελληνική ομάδα. Από τη στιγμή όμως που έτσι έτυχε, το δεχόμαστε, το βλέπουμε σαν όλα τα παιχνίδια. Θα έρθουμε εδώ για να κερδίσουμε και πιστεύω να καταφέρει η ομάδα μου να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Δεν έχω κανένα άγχος. Έχω το άγχος που υπάρχει πριν από κάθε παιχνίδι. Το βλέπω σαν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να κερδίσει η ομάδα μου".

Για την αγάπη των φιλάθλων του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό του όταν αυτός φορούσε ακόμα τα "ερυθρόλευκα": "Είναι πολύ καλό συναίσθημα να σε αναγνωρίζει ο κόσμος και να δείχνει την αγάπη του προς το πρόσωπό σου. Τους ευχαριστώ πολύ για τα ωραία συναισθήματα που μου προσέφεραν όταν ήμουν στον Ολυμπιακό. Τους έχω μέσα στην καρδιά μου. Τώρα όμως έρχομαι σαν αντίπαλος, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω η ομάδα μου να κερδίσει".

Για τον Ολυμπιακό: "Είναι μια καλή ομάδα. Πιστεύω δεν είναι καλύτερος από πέρυσι, κατά την άποψή μου. Μέσα στο Καραϊσκάκης όμως είναι πολύ δυνατοί και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη, όπως το ίδιο θα κάνουμε και εμείς. Δεν θέλω να μιλήσω για κάποιο παίκτη συγκεκριμένα. Είναι ένα πολύ καλό σύνολο, θα τους μελετήσουμε και ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που στο τέλος θα χαμογελάσουμε".

Για τις συνομιλίες που είχε με Στέφενς και συμπαίκτες του για τον Ολυμπιακό: "Μου είπε κληρωθήκαμε με τον Ολυμπιακό, με ρώτησε ποια είναι η άποψή μου, πως είναι ο Ολυμπιακός. Του είπα κάποια πράγματα, μου είπε και αυτός. Ελπίζω να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Δύο συμπαίκτες μου, μου έστειλαν μήνυμα αμέσως και μου είπαν παίζουμε με τον Ολυμπιακό, έχουν καλή ομάδα. Δεν γνωρίζουν πολλά και τους είπα κάποια πράγματα. Τα άλλα θα τα δείτε μέσα στο γήπεδο".

Για τον όμιλο και τις πιθανότητες πρόκρισης: "Είναι ένας καλός όμιλος για εμάς. Δεν είναι πολύ δύσκολος να το πω έτσι. Αυτή είναι η αλήθεια. Αν όμως δεν είμαστε 100% έτοιμοι δεν θα περάσουμε. Προσωπικά θα ήθελα να περάσει η ομάδα μου κατά πρώτο λόγο και κατά δεύτερο να περάσει ο Ολυμπιακός, ναι. Πιστεύω πως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αλλά εμείς θα είμαστε αυτοί που στο τέλος θα προκριθούμε".

Για τις συνομιλίες που είχε με τους "ερυθρόλευκους" της Εθνικής: "Το συζητήσαμε λίγο τις πρώτες ημέρες, αλλά τίποτα παραπάνω. Αυτοί θα παίξουν για την ομάδα τους και εγώ για τη δική μου".

Για την πρόταση της Ζενίτ και την άρνησή του: "Αυτές οι μέρες ήταν πολύ δύσκολες για μένα. Έπρεπε να πάρω μια σημαντική απόφαση για τη ζωή μου και για τη συνέχεια της καριέρας μου. Μίλησα με την οικογένειά μου, τον προπονητή μου, τον τεχνικό διευθυντή και πήρα την απόφαση να μείνω. Πιστεύω πως πήρα τη σωστή απόφαση και πιστεύω να δικαιωθώ και να γίνουν όλα καλύτερα για μένα. Πολλά πέρασαν από το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή. Σίγουρα συζήτησα και με τον Καραγκούνη και πιστεύω πως πήρα τη σωστή απόφαση".

Για τους φίλους του στη Σάλκε: "Μετά τους Νόιες και Ραούλ, πλέον κάνω περισσότερο παρέα με παιδία της ηλικίας μου, όπως είναι ο Ντράξλερ, αλλά και ο Φαρφάν".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ