ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κ. Παπαδόπουλος: "Ο Ολυμπιακός θα παλέψει μέχρι τέλους με τη Μπάγερν"

Κ. Παπαδόπουλος: "Ο Ολυμπιακός θα παλέψει μέχρι τέλους με τη Μπάγερν"

Ο άλλοτε στόπερ του Ολυμπιακού και νυν της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Κυριάκος Παπαδόπουλος, χαρακτήρισε μεγαθήριο της Ευρώπης τη Μπάγερν αλλά ταυτόχρονα εξέφρασε την αποψη πως οι παίκτες των Πειραιωτών μπορούν να φέρουν σε δύσκολη θέση τους Βαυαρούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κυριακάτικη εφημερίδα "Real News":

"Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα για την Μπάγερν, για το πόσο καλή ομάδα είναι ή για το τι βεληνεκούς ποδοσφαιριστές έχει στο δυναμικό της. Η Μπάγερν εμφανίζει πληρότητα σε όλες τις γραμμές και κυρίως είναι πολύ δυνατά στα άκρα, από όπου και εκδηλώνει τις περισσότερες επιθέσεις της. Είναι καλό για τον Ολυμπιακό που δεν παίζει ο Ρόμπεν, όμως και ο Ντάγκλας Κόστα που αποκτήθηκε φέτος είναι ένας πολύ επικίνδυνος ποδοσφαιριστής που θέλει προσοχή".

Για το πώς περιμένει το ματς της ερχόμενης Τετάρτης στο Φάληρο: "Περιμένω ένα παιχνίδι στο οποίο η Μπάγερν θα έχει την κατοχή της μπάλας και ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Παρότι μιλάμε για ένα μεγαθήριο της Ευρώπης, πιστεύω ότι οι παίκτες του είναι σε θέση να τη δυσκολέψουν. Η έδρα θα παίξει και αυτή τον ρόλο της, αφού είναι γνωστό ότι ο κόσμος στο γήπεδο Καραϊσκάκη μπορεί να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες και να τους βοηθήσει στη διάρκεια του ματς. Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι είναι πρεμιέρα και ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θέλει και πολύ για να γίνει η έκπληξη".

Όσο για τα προγνωστικά του, δήλωσε: "Προγνωστικά δεν κάνω. Ωστόσο, όπως είπα, ναι μεν η Μπάγερν είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, όμως είμαι βέβαιος πως ο Ολυμπιακός θα το παλέψει μέχρι το τέλος".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ