ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ισά για Μήτρογλου: "Γεννημένος σκόρερ"

Ισά για Μήτρογλου: "Γεννημένος σκόρερ"
Ισά ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην αμυντικός της Μαρσέιγ και τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Πιέρ Ισά, μίλησε για τη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στην ομάδα του Μασσαλίας, χαρακτηρίζοντας τον 29χρονο "πιστολέρο".

Ο Πιέρ Ισά, που έπαιζε στη Μαρσέιγ από το 1195 μέχρι το 2001, ρωτήθηκε για τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Μασσαλίας. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, που συνεργάστηκε με τον 29χρονο φορ στους "ερυθρόλευκους", ανέφερε:

"Ο Κώστας, ή πιστολέρο ή Μητρογκόλ, είναι γεννημένος σκόρερ. Τον τελευταίο καιρό έβαζε 15-20 γκολ κάθε χρόνο. Το να φέρει ένα τέτοιο η Μαρσέιγ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, είναι κάτι πολύ σημαντικό".

Για τον Μήτρογλου μίλησε και ο επικεφαλής της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντεστό. Ο Γάλλος ανέφερε: " Έχω παίξει για δύο σεζόν μαζί του. Παλαιότερα έκανε λάθη, αλλά πλέον είναι καλός επιθετικός με καλή τεχνική.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι ότι βάζει γκολ. Από όταν υπέγραψε στη Γαλλία, κατάλαβα ότι δεν τον ξέρετε καλά. Εγώ τον γνωρίζω και μπορώ να σας πω ότι βάζει πολλά γκολ. Μπορεί να αντέξει την πίεση στο Βελοντρόμ. Στην Ελλάδα υπάρχουν 14 αθλητικές εφημερίδες. Ο Κώστας έχει εμπειρία και δεν υπάρχει περίπτωση να νιώσει πίεση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ