ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ιδιοκτήτης Σλάβια Σόφιας: "Η Σταντάρ δεν έχει τόσα λεφτά για Στεργιάκη"

Ιδιοκτήτης Σλάβια Σόφιας: "Η Σταντάρ δεν έχει τόσα λεφτά για Στεργιάκη"

Ο ιδιοκτήτης της Σλάβια Σόφιας υποστήριξε ότι η Σταντάρ Λιέγης δεν έχει τόσα χρήματα για να αποκτήσει τον Αντώνη Στεργιάκη. Στη Σόφια ο Ντάνιελ Βαν Μπούιτεν για τον 18χρονο Έλληνα τερματοφύλακα. (VIDEO)

Το Σάββατο (28/10) η Σλάβια Σόφιας τέθηκε αντιμέτωπη με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για τη 14η αγωνιστική του βουλγάρικου πρωταθλήματος. Βασικός για όγδοη φορά ήταν για τους φιλοξενούμενους ο Αντώνης Στεργιάκης, ο οποίος προχώρησε σε μια σειρά από σημαντικές αποκρούσεις, αλλά η ήττα από την ανώτερη ΤΣΣΚΑ δεν αποφεύχθηκε.

Σύμφωνα με τα βουλγάρικα ΜΜΕ, στις εξέδρες του "Balgarska Armia Stadium" βρέθηκε άνθρωπος της Σταντάρ Λιέγης για να τσεκάρει τον 18χρονο Έλληνα γκολκίπερ. Δύο μέρες μετά αναφέρουν πως αυτός ήταν ο παλαίμαχος αμυντικός και νυν αθλητικός διευθυντής του βελγικού συλλόγου, Ντάνιελ Βαν Μπούιτεν.

Οι "ρουζ", σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, θέλουν έναν νεαρό κι εξελίξιμο γκολκίπερ να πλαισιώσει τον διεθνή Μεξικανό και βασικό τους, Γκιγιέρμο Οτσόα και ένας από αυτούς που θέλουν είναι ο Στεργιάκης. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της Σλάβια Σόφιας, Ventsi Stefanov, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ, αλλά δήλωσε πως δεν θα παραχωρήσει τον παίκτη της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Η Σταντάρ δεν έχει αρκετά χρήματα να μας δώσει για τον Στεργιάκη. Είναι μικρή ομάδα γι' αυτόν. Αν το θέλει ο Θεός, θα εμφανίσουν περισσότερα". Με άλλα λόγια, αν πιστέψουμε τα λόγια του, επιβεβαίωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον και ότι έχει ήδη γίνει πρόταση, η οποία προφανώς και δεν έχει γίνει αποδεκτή.

Η Σλάβια Σόφιας είναι στη 10η θέση της βαθμολογίας ύστερα από 14 παιχνίδια. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις αποκρούσεις του Αντώνη Στεργιάκη στην αναμέτρηση της Σλάβια με την ΤΣΣΚΑ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ