ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Η Λα Κορούνια περιμένει μέχρι τα ξημερώματα τον Μήτρογλου"

"Η Λα Κορούνια περιμένει μέχρι τα ξημερώματα τον Μήτρογλου"

Το σίριαλ της μεταγραφής του Κώστα Μήτρογλου στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια αναμένεται να έχει μέχρι το πρωί της Πέμπτης την κατάληξή του, όταν και λήγει η προθεσμία των Γαλικιανών στη Φούλαμ.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, το σίριαλ της μεταγραφής του Κώστα Μήτρογλου στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια αναμένεται να έχει σύντομα την έκβασή του, καθώς ο τεχνικός διευθυντής των Γαλικιανών μετέβη στο Λονδίνο και κατέθεσε την έσχατη προσφορά στη Φούλαμ για τον διεθνή Έλληνα επιθετικό, περιμένοντας μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης την οριστική απάντηση.

Ο υπεύθυνος αθλητικών θεμάτων της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Φερνάντο Βιδάλ, μετέβη αιφνιδιαστικά στο Λονδίνο σύμφωνα με την "As", προκειμένου να καταθέσει τις προσφορές σε Φούλαμ και Γουίγκαν για τους Κώστα Μήτρογλου και Ιβάν Ραμίς αντίστοιχα, ωστόσο γύρισε ακόμη μία φορά στη Γαλικία με τα χέρια του άδεια, αυξάνοντας τον προβληματισμό.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, Λα Κορούνια και Μήτρογλου έχουν έρθει σε συμφωνία, ο Φέλιξ Μάγκατ δεν υπολογίζει τον Έλληνα διεθνή επιθετικό, αλλά η υπόθεση "κολλάει" στη Φούλαμ που φαίνεται αναποφάσιστη σε ο,τι αφορά την παραχώρηση του μετά το ποσό που δαπάνησε για να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό.

Η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος λήγει στις 31 Αυγούστου και τα περιθώρια έχουν στενέψει ασφυκτικά για την ομάδα της Γαλικίας που έχει δώσει τελεσίγραφο στη Φούλαμ, προκειμένου αυτή να της απαντήσει μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης, ειδάλλως θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ