ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Η ημέρα της κρίσης για Μήτρογλου και Λα Κορούνια"

"Η ημέρα της κρίσης για Μήτρογλου και Λα Κορούνια"

Το φλερτ της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με τον Κώστα Μήτρογλου αναμένεται να έχει την κατάληξή του μέχρι τέλος της ημέρας, με τους Γαλικιανούς να ευελπιστούν αυτή να είναι αίσια, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ.

Μπορεί η διαπραγμάτευση του Κώστα Μήτρογλου με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια να έχει λάβει διαστάσεις σίριαλ, αλλά η προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών την Πέμπτη αναμένεται να δώσει τέλος σε αυτό, με τους διοικούντες την ομάδα της Γαλικίας να ευελπιστούν ότι ο Έλληνας διεθνής επιθετικός θα πει το "si" σε ο,τι αφορά τη μετακίνησή του στο "Ριαθόρ".

Σύμφωνα με τη "Marca", o Κώστας Μήτρογλου έχει δεχθεί ήδη τρεις προτάσεις, με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια να επιμένει, καθώς ο Έλληνας επιθετικός αποτελεί διακαή πόθο του τεχνικού της, Βίκτορ Φερνάντεθ.

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα της Γαλικίας, "La Opinion Coruna", η συνάντηση ανάμεσα στα εμπλεκόμενα μέρη που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη, αναβλήθηκε για το βράδυ της Πέμπτης και αναμένεται να είναι η καθοριστική καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και ο Βίκτορ Φερνάντεθ θέλει να κλείσει το ρόστερ όσο το δυνατό πιο σύντομα.

Η υπόθεση "κολλάει", σύμφωνα πάντα με τον τοπικό ισπανικό Τύπο, στις απαιτήσεις του Κώστα Μήτρογλου καθώς τα οικονομικά δεδομένα της Λα Κορούνια δεν τις καλύπτουν.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ